kerkproe­verij: 10 september 2017

Ook onze kerken hebben zich aange­sloten bij de Kerkproe­verij, die op de kalender staat bij zondag 10 september. Wij hopen dat veel plaat­se­lijke gemeenten meedoen met dit lande­lijke initi­atief.

Het ligt heel erg voor de hand en we hadden het misschien al veel eerder moeten doen. Namelijk: gewoon iemand uitno­digen om mee te gaan naar de kerk. Om het geloof te 'proeven'. Want waarom zouden we iets wat we zo waardevol vinden alleen voor onszelf houden? Daarom doen wij mee met de lande­lijke 'Kerkproe­verij' waaraan meer dan 25 kerkge­noot­schappen hun medewerking hebben toegezegd.

Want hoe vaak denken we daar over na, om uit onze gewoonte van ‘zelf gaan’ te stappen en het lef krijgen om mensen mee te nemen naar de kerk? Terwijl het de plek is waar we zelf blij zijn iets te mogen proeven van Gods goedheid, waar we blij zijn met de gemeen­schap die we vormen.

Daarom is 10 september een mooie aanleiding om eens iemand uit uw omgeving te laten kennis­maken met de plek die voor u zo bijzonder waardevol is. Nodig die ander eens uit om te proeven van de stilte, de woorden uit de Bijbel, de gemeen­schap en… de koffie.

Wie nodigt u uit?

Handige uitno­di­gings­kaartjes, affiches, tips om mensen uit te nodigen, hoe te organi­seren en nog veel meer op: www.cgk.nl/kerkproeverij

Print Friendly, PDF & Email
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's