Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Post Type Selectors
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Post Type Selectors
dlm_download

17 oktober Micha Zondag

De CGK is partner van Micha Nederland. Deze organi­satie komt op voor gerech­tigheid. Micha doet dat door kerken en organi­saties te verbinden, te inspi­reren en te activeren om actief christen te zijn in deze wereld. Geïnspi­reerd door de profeet Micha, hoofdstuk 6 vers 8. 

themapakket 

Een belangrijk moment is de jaarlijkse Micha Zondag. Deze wordt wereldwijd gehouden en valt dit jaar op 17 oktober. Op deze zondag staan duizenden kerken stil bij sociale en ecolo­gische gerech­tigheid. Om hieraan vorm te geven is er een thema­pakket dat bestaat uit preek­schetsen, liederen, gebeden en kinder- en tienerprogramma’s. Het thema is ‘Genieten van genoeg’ vanuit Leviticus 19. Het materiaal is gratis te downloaden. Het is zo opgezet dat het ook op een wille­keurige andere zondag in het jaar kan worden gebruikt.

Je kunt het pakket ook gelijk hier downloaden. 

Vernieuw ons huis’

Het nieuwe Micha Zondag lied staat online. Het heet ‘Vernieuw ons Huis’ en is een vertaling van het lied ‘Renew our World’. Dit lied is nu al in vijf talen vertaald en wordt over heel de wereld gezongen. Micha Nederland parti­ci­peert in deze wereld­wijde campagne rondom klimaat en levensstijl. 

Luister het lied

door het jaar heen

We staan aan de start van een nieuw kerkelijk seizoen.  Op verschil­lende plekken wordt weer een Micha Cursus georga­ni­seerd. Momenteel is het mogelijk om de Micha Cursus zowel online als fysiek te doen. Heb je er zelf al eens over nagedacht om de Micha Cursus in je eigen gemeente te organi­seren? Lees meer over de Micha Cursus

Print Friendly, PDF & Email
CGK dienstenbureau 0318 582375 info@cgk.nl