Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's
dlm_download

40-dagen kalenders

De 'veertig­da­gen­ka­lender' is populair onder chris­tenen. We geven enkele tips voor wie er nog eentje zoekt:

40 dagen hier en nu
van Diaconaal Steunpunt en het Missi­onair Steunpunt, samen met Opkijken: 40 dagen hier en nu verbindt jouw dagelijkse leven met Gods wereld. Aan de hand van zes thema’s sta je stil je bij jouw geloof in het leven hier en nu. De serie biedt een afwis­se­lende inhoud die kan bestaan uit een overdenking, een bijbel­tekst, een verdie­pings­vraag, een lied of een kort gebed. Ook krijg je regel­matig een praktische suggestie of een leuke uitdaging.

vasten­ka­lender 2019
van Stichting Encour en Gabriël: We ontdekken steeds dat Bijbels omgaan met geld een dagelijkse oefening is in plaats van een eenmalige beslissing. Deze vasten­ka­lender wil jou helpen om hier verder over na te denken.

40dagenkalender
van Tear: Voor iedere dag in de veertig­da­gentijd een bijbelse overdenking, weetjes én tips over hoe je een eerlijke en bewuste leefstijl in de praktijk brengt. Alles om je te inspi­reren in de tijd voor Pasen.

kinder­werk­pro­gramma
van Tear en Er op uit!: Als aanvulling op de kalender zijn op www.tear.nl/kalender gratis materialen te downloaden, zoals een liturgie voor de Stille Week, programma’s voor kinder- en jeugdwerk (een samen­werking van Tear, Er op uit! en Young and Holy) en een handleiding met gespreks­vragen voor kringen geschreven door Herman Bouma, program­ma­leider van Umoja Nederland. Daarnaast ontvangt iedereen een gezins­schriftje (samen­werking Tear en opvoe­dings­ma­gazine Jente) om ook met jonge kinderen de veertig­da­gentijd bewust te kunnen beleven.

Print Friendly, PDF & Email