header coronanieuws

Coronanieuws: na de persconferentie van 28 september

uitgave van Dienstenbureau CGK | 30 september 2020
Deze nieuwsbrief is voor:
U ontvangt deze als vertegenwoordiger van uw kerk, van een deputaatschap of het moderamen van de generale synode. Ieder die wil, kan zich persoonlijk abonneren via www.cgk.nl/nieuwsbrief.

gevolgen coronamaatregelen voor kerken?

gevolgen coronamaatregelen voor kerken?
Naar aanleiding van de persconferentie van 28 september vragen we ons af: wat betekenen de nieuwe maatregelen voor de kerken? We zetten de consequenties in dit artikel op een rijtje.
Meer lezen

bijgewerkte richtlijnen

De richtlijnen (of zo u wilt: het protocol) hebben we geactualiseerd. U vindt ze op de webpagina met de richtlijnen (met in het rood wat gewijzigd is ten opzichte van de tekst van juli).

bijgewerkt format voor gebruiksplan

We hebben ook het format gebruiksplan voor het kerkgebouw weer bijgewerkt naar de nieuwe afspraken van eind september. Versie 1.4.1 is het alweer. In de rode tekst ziet u in één oogopslag wat er veranderd is ten opzichte van de vorige versie. Download het verbeterde plan via www.cgk.nl/coronavraagbaak.
een nieuw gebruiksplan per eind september

meer vragen en antwoorden

Ook de veelgestelde vragen hebben we aangevuld met actuele onderwerpen die ons vanuit verschillende kerken werden aangereikt, bijvoorbeeld over groepsgrootte in trouwdiensten en bij vergaderingen in de kerk.
uit de actualiteit

meer informatie en contact

Dienstenbureau CGK verbinding@cgk.nl (e-mail in tijden van corona) | alle coronaberichten op onze website: www.cgk.nl/corona | hulp bieden en hulp vragen: www.nietalleen.nl
CGK Dienstenbureau | Ghandistraat 2 | 3902 KD Veenendaal
volg ons op:
twitter facebook linkedin website