CGK Missionair voor mensen met hart voor evangelisatie

CGK Missionair - een mooi cadeau

Deze nieuwsbrief is voor: [subscriber:firstname | default:] [subscriber:lastname | default:]
uitgave van deputaten evangelisatie | december 2020
Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je in ons adressenbestand zit, bijvoorbeeld als vertegenwoordiger van evangelisatiecommissie, kerkenraad, deelnemer aan het missionair leertraject of omdat je jezelf hebt ingeschreven als abonnee.

collecte(s) voor Evangelie & Moslims

want zij ondersteunen christenen in het contact met moslims
In ons magazine Doorgeven van november constateert Leo Voorthuijzen (deputaat evangelisatie) dat moslims in onze wijken wonen, bij ons thuis klussen. Mooie gelegenheden om het evangelie met hen te delen. Maar hoe? Evangelie & Moslims ondersteunt kerken en kerkleden op een zeer praktische manier. Daarom stuurden wij op 25 januari deze brief naar de kerkenraden. Help je mee om het bericht onder de aandacht te brengen van je kerkenraad?

een mooi cadeau op Radio 5

aan wie zou jij een bijbel kunnen geven?
Onze collega kreeg een Bijbel om cadeau te geven. Benieuwd aan wie ze die geeft en waarom? Luister op 13 december (of daarna online) naar het programma Zin, zout en zegen op NPO Radio 5, met presentator Yvonne Sprunken en missionair consulent Petra de Jong.
het werk in Gods k
Bertus Bosman
CGKv IJmuiden

citaat om niet te missen

'De ploeg kent veel jongere deelnemers die ook niet beroerd zijn het voortouw te nemen. Dat stelt mij als oude knar gerust, het werk in Gods koninkrijk gaat dus gewoon door. Maar ja dat wist ik eigenlijk ook wel. God is niet afhankelijk van mensen. Hij gaat ons voor en baant de wegen.'

iets nieuws waar een kerkdeur sluit

in Den Haag maakten kerken daarover een afspraak
Liefde voor God en de naaste drijft de twee pioniers van het Haagse ‘Leven in Zuidwest’ bij het zoeken naar ontmoeting en verbinding met mensen om hen heen. Een verhaal van moed en nieuw elan, in een stad waar kerken leegstromen.
Meer lezen

leestip voor december

magazine Doorgeven: Nederland zendingsland
Wie nog niet in de gelegenheid was om het jongste nummer van Doorgeven te lezen, kan misschien de decembermaand daarvoor aangrijpen. Een themanummer over Nederland - zendingsland, met artikelen die voor ons allemaal relevant zijn. Wij zeggen: lezen maar!

wij wensen je gezegende kerstdagen!

Hierin is de liefde van God aan ons geopenbaard, dat God Zijn eniggeboren Zoon in de wereld gezonden heeft, opdat wij zouden leven door Hem.

(
1 Johannes 4:9)
U daalde neer van Uw troon om mens te zijn
CGK Dienstenbureau team evangelisatie | Ghandistraat 2 | 3902 KD Veenendaal
volg ons op:
twitter facebook linkedin website