CGK Zendingsnieuws: soldaten in de kerk

uitgave van Dienstenbureau Zending | januari 2021
Deze nieuwsbrief is voor: [subscriber:firstname | default:] [subscriber:lastname | default:]

een soldatenpreek in Botswana …

een soldatenpreek
In deze Coronatijd worden mensen wereldwijd geconfronteerd met beperkingen en soms strenge controles. Maar ook verrassende gebeurtenissen. Hessel en Coby Visser werken in Botswana, waar Hessel vertaalconsulent is voor SIL/Wycliffe. In hun nieuwsbrief schrijft Coby over de preek van de soldaat. Meer lezen

spaart u mee?

Postzegels
Weet u dat gebruikte postzegels geld opleveren? Ook geboortekaartjes, zwart-wit ansichtkaarten en postzegelverzamelingen zijn welkom. Knip de postzegels ruim uit. U kunt het materiaal afgeven op of verzenden naar het Dienstenbureau in Veenendaal. Zr. Ria van der Zaal verwerkt het materiaal en zorgt ervoor dat het geld oplevert voor zending. Gemiddeld is de opbrengst € 10.000 per jaar.

aardbeving op West Sulawesi …

aardbeving
In de avond en nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 januari werd Sulawesi opnieuw door aardbevingen getroffen. In de westelijke provincie Mamuju schudde de grond tweemaal: eerst met een kracht van 5.9, later de nacht met een kracht van 6.2 op de schaal van Richter. De gevolgen waren fors ... Meer lezen

Mdw’er in de schijnwerper: Arjan en Aartje Paas.

fam. Paas
Elke Zendingsnieuws geven we in deze rubriek aandacht aan een missionaire diaconale werker. Deze keer: Arjan en Aartje Paas. Ze werkten vele jaren in Liberia voor de MAF, maar vorig jaar stond in het teken van het settelen in Papoea-Nieuw-Guinea, waarheen ze na hun verlof in Nederland verhuisden. Arjan is daar nu piloot voor de MAF. Via hun nieuwsbrieven houden zij hun achterban regelmatig op de hoogte van wat er zoal gebeurt en wij lezen nu mee via de laatste nieuwsbrief.
Meer lezen

gebedspunten

  • Laten we bidden voor de mensen in de kerken waarmee we vanuit de zendingsrelaties zijn verbonden. We willen bidden dat God ook in die landen zijn bescherming en zegen geeft bij de bestrijding van het virus. We mogen danken voor het feit dat op allerlei manieren de aanbidding van God en het elkaar bemoedigen door kan gaan op digitale wijze.
  • Laten we bidden voor de mensen in Mamuju en Majene en het gebied om die steden, die getroffen zijn door de aardbeving. Bid om troost voor wie familieleden verloor, bid om herstel voor gewonden, bid om moed een doorzettingsvermogen voor hulpverleners.
  • Laten we bidden voor Arjan en Aartje Paas en hun gezin in Goroka. Bidden om veiligheid, bidden om zegen en tot zegen kunnen zijn voor de mensen in Papoea-Nieuw-Guinea, bidden om veerkracht om te kunnen reageren op tegenslagen.
CGK Dienstenbureau Zending | Postbus 334 | 3900 AH Veenendaal
telefoon: 0318-582360, e-mail: zending@cgk.nl