CGK Zendingsnieuws: kerkopbouw

uitgave van Dienstenbureau Zending | februari 2021
Deze nieuwsbrief is voor:

Bijbelvertaling in het Naro, hoe gaat dat eigenlijk?

Bijbelvertaling Naro
Afgelopen jaar was niet makkelijk voor het Naro Language Project. Een van de werkers van het eerste uur, Taux’ae Baeba, overleed na een periode van ziekte. Door Covid-19 moesten er andere manieren van werken gezocht worden. Toch vorderde het werk. Reden om eens te kijken hoe het met het project gaat. Meer lezen

kerken repareren in Indonesië

kerken repareren
Als predikant kun je voor onverwachte situaties komen te staan. Maar de beide predikanten die in het Bunggugebied werken, kunnen nu wel heel letterlijk zeggen dat ze aan kerkopbouw doen. Meer lezen

online zendingsdienst in Aalten

online zendingsdienst
De dienst was gedurende een aantal weken zorgvuldig voorbereid met een hele groep jongeren uit de gemeente. Wat doe je als die dienst niet kan doorgaan, gewoonweg omdat de voorganger de preekstoel door de weersomstandigheden niet kan bereiken? Meer lezen

mdw'er in de schijnwerper: Hetty Bloem en Tjeerd Zuidema

Hetty Bloem en Tjeerd Zuidema
Elke zendingsnieuws geven we in deze rubriek aandacht aan een missionaire diaconale werker. Deze keer: Hetty Bloem en Tjeerd Zuidema. Ze werken via de stichting Indlu Yethemba Ministries in Zuid-Afrika. Via hun nieuwsbrieven houden zij hun achterban regelmatig op de hoogte van wat er zoal gebeurt en wij lezen nu mee via de laatste nieuwsbrief.

gebedspunten

• Laten we danken voor de voortgang van het Bijbelvertaalwerk in Botswana en laten we bidden om de voortgang van het vertaalwerk, zodat de mensen in het Gantsidistrict Gods Woord in hun eigen hartstaal mogen ontvangen.

• Laten we blijven bidden voor de mensen in Mamuju en Majene en het gebied om die steden, die getroffen zijn door de aardbeving. Laten we danken voor de moed en het doorzettingsvermogen van mensen in het Bunggugebied om zelf de herbouw van de kerken daar ter hand te willen nemen.

• Laten we danken voor mogelijkheden die de moderne communicatiemiddelen ons bieden om voorlichtingswerk over de zending te laten doorgaan, ondanks moeilijkheden en beperkingen die nu al zo lang ervaren worden.

• Laten we bidden voor Hetty Bloem en Tjeerd Zuidema en de mensen die zij mogen dienen in het mijnbouwgebied in Zuid-Afrika. Dat de liefde van God in Christus Jezus zichtbaar mag worden.

CGK Dienstenbureau Zending | Postbus 334 | 3900 AH Veenendaal
telefoon: 0318-582360, e-mail: zending@cgk.nl