header missionair

CGK Missionair: meet het zzzoutgehalte

uitgave van deputaten evangelisatie | februari 2018
Deze nieuwsbrief is voor:
Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je in ons adressenbestand zit, bijvoorbeeld als vertegenwoordiger van evangelisatiecommissie, kerkenraad, deelnemer van het missionair leertraject of je zelf hebt ingeschreven als abonnee.

CGK MissieMeter: de maat waarmee gij meet

MissieMeter: praktisch meetinstrument voor CGK's
'Ik kan er breed over uitmeten', zegt missionair consulent ds.Peter L.D. Visser, 'maar eigenlijk is het heel simpel. Doe mee en ontdek het!' De door ons ontwikkelde CGK MissieMeter geeft in circa 10 weken antwoord op hoe jouw gemeente missionair kan zijn in de eigen omgeving. Interessant!

Meer lezen

hoe zout is Nederland?

CGK pioniersplekken op de kaart
We hebben onze 'zzzoute' plekken maar eens op de kaart gezet: dit zijn de 26 CGK pioniersplekken in Nederland en België. Ze zijn er in verschillende vormen, aansluitend bij de context van de plek. Er zijn missionaire en diaconale projecten, gemeentestichtingen en zendingsgemeenten. Meer zien? Kijk op www.cgk.nl/pioniersplekken

wees erbij!

Kerkenraden kunnen zich nog tot en met donderdag 1 maart aanmelden voor de informatieavonden van Zzzout, het missionair leertraject dat ook in 2018 van start gaat. De avonden zijn op 12, 15 en 20 maart. Zie: www.cgk.nl/zzzout-2018-2020
Zzzout!

laat je inspireren voor Kerkproeverij

inspiratiedag
Welkom op deze inspiratiedag met interessante sprekers en inspirerende workshops!

datum vrijdag 6 april | tijd 10.00 - 15.30 uur | locatie gebouw KRO-NCRV, 's-Gravelandseweg 80, 1217 EW Hilversum | organisatie: samenwerkende kerken en omroepen | Toegang gratis | aanmelden via landelijke site van de Kerkproeverij.

Onze kerken hopen op zondag 16 september 2018 opnieuw mee te doen met de landelijke campagne ‘Kerkproeverij’. Op www.cgk.nl/kerkproeverij delen wij in de komende maanden informatie en tips.
CGK Dienstenbureau team evangelisatie | Ghandistraat 2 | 3902 KD Veenendaal
volg ons op social media:
twitter facebook