CGK Missionair voor mensen met hart voor evangelisatie

CGK Missionair - Gods missie brengt mensen in beweging

Deze nieuwsbrief is voor:
uitgave van deputaten evangelisatie | oktober 2021
Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je in ons adressenbestand zit, bijvoorbeeld als vertegenwoordiger van evangelisatiecommissie, kerkenraad, deelnemer aan het missionair leertraject of omdat je jezelf hebt ingeschreven als abonnee.

lees, kijk en verwonder je

missionair jaarverslag 20|21
Laat je verrassen door de verhalen en foto's van hoop en verwonder je met ons mee. Dit missionair jaarverslag is een verslag van een bijzondere tijd, gekenmerkt door coronamaatregelen. Maar ondanks dat noemen we het ook een hoopvolle periode. Omdat Gods missie mensen in beweging brengt. Altijd, ongeacht de omstandigheden!
Meer lezen.

ambtsdrager in missieland: toerusting

'viervoudig' luisteren kun je leren
Missionair zijn begint niet met doen, maar met gebed en met luisteren.
Missionair kerk-zijn, wat is de rol van ambtsdragers? Hoe wil God onze gemeente inzetten voor Zijn missie? Hoe kom je dat op het spoor? Daarover spraken we met een grote groep deelnemers uit 'Nederland zendingsland', van Goes tot Opperdoes en van Kantens tot Capelle aan den IJssel.
Meer lezen

een droom die is uitgekomen

Bijbelstudies met een Arabische groep!
Reacties als: ‘Nooit gedaan’ en ‘Dat durf ik niet’, wuifde ze weg met: ‘Gewoon doen!’
Znoed van Veen-Azad droomde ervan om zich met een Arabische groep te verdiepen in de Bijbel. Lees hoe die droom werkelijkheid werd.
Meer lezen

‘Focus IZB’ ook voor CGK

een traject voor de hele gemeente
Ds. Jelle Nutma is nauw betrokken bij het Focustraject van de IZB. Hij vertelt: ‘Met Focus kunnen we gemeenten op weg helpen bij het zoeken naar hoe je vandaag als gelovige en als kerk van Christus in de samenleving present kunt zijn. Anders dan het missionair leertraject dat we aan teams uit plaatselijke kerken aanboden, is dit een traject waarin de gemeente in zijn geheel wordt meegenomen.’
Meer lezen

missionair leven voor twintigers

twenties four seven
Wat is mijn roeping? Wat vraagt God van mij in mijn zoektocht naar de juiste studie, baan en woning? Ik wil op mezelf gaan wonen, waar ga ik naar op zoek? Is het genoeg als mijn nieuwe collega's aan me zien dat ik bij Jezus hoor, of moet ik dat ook echt bespreken? Wat zeg ik dan? En wat doe ik eigenlijk in de kerk? Ik geloof wel, maar zou ik daar niet meer van moeten laten merken?
Houden zulke vragen jou bezig, dan is de training ‘Twenties-four-seven’ voor jou gemaakt.

missionair-zijn in Utrecht, Gelderland, Overijssel of Drenthe?

speciaal voor Midden-Nederlanders
Woon je in Utrecht, Gelderland, Overijssel of Drenthe? Dan wil jij misschien met een team van je gemeente meewerken aan vraagaanGod.nl! Dit platform wordt mede-gedragen door de CGK en is een waardevol middel om in contact te komen met mensen die God zoeken. Ds. Peter Roosendaal (Lelystad) begon er ruim een jaar geleden mee, samen met initiatiefnemer Bob Salm.
Meer lezen
EV pay-off Gods missie brengt mensen in beweging
CGK Dienstenbureau team evangelisatie | Ghandistraat 2 | 3902 KD Veenendaal
volg ons op:
twitter facebook linkedin website