CGK Zendingsnieuws: naar de next level

uitgave van Dienstenbureau Zending | mei 2020
Deze nieuwsbrief is voor:

naar de next level

fam Mol verhuisd 800-600
Best spannend was het: verhuizen in Coronatijd. Maar Ab en Clarine Mol en hun kinderen deden het. Van Lopburi (ruim twee uur rijden noordelijk van Bangkok) naar Udon Thani. Udon Thani is een grote stad in het noorden van Isaan, en ligt op ruim zeven uur rijden van Lopburi.
Meer lezen

zending in 2019 in een paar cijfers

Overzicht uitgaven en inkomsten 2019
Dominee, het kan allemaal wel wat transparanter …’ zo klonk het aan de andere kant van de telefoon. Een betrokken gemeentelid belde op met de vraag: is het niet mogelijk om een makkelijk overzicht te geven van inkomsten en uitgaven? Uiteraard, de echte verantwoording legt zending af aan de generale synode, maar het moet toch mogelijk zijn om iets meer te laten weten aan al die gemeenteleden die bijdragen aan de zendingsprojecten? De zendingsconsulent heeft dit ter harte genomen en een en ander in een plaatje gezet met wat cijfers erbij.

evangelist ernstig ziek

evangelist ernstig ziek 800-600
Uit Moskou kwam een vraag om gebed voor br. Pjotr Kostiuchenko (2e van rechts op foto). Hij is een van de broeders uit het synodebestuur van de kerk waarmee we daar samenwerken, en is een gedreven evangelist.
Meer lezen

mdw’er in de schijnwerper: Jan en Tabitha Kieviet

Kievit 800-600
Elke zendingsnieuws geven we in deze rubriek aandacht aan een missionaire diaconale werker. Deze keer: Jan en Tabitha Kieviet, die in Senegal werken.
Via hun nieuwsbrieven houden zij hun achterban regelmatig op de hoogte van wat er zoal gebeurt en wij lezen nu mee via de laatste nieuwsbrief, die – hoe kan het ook anders – in het teken van Corona staat.
Meer lezen

gebedspunten

  • Dankbaar zijn we dat de bijdragen voor het zendingswerk het mogelijk maakten om er in 2019 zo veel mee te doen. We bidden dat ook in 2020 de Here mensen bereidheid geeft om dit werk met financiële middelen te steunen.
  • Laten we bidden voor Ab en Clarine Mol en hun gezin. Dat zij snel gewend zijn in hun nieuwe huis in Udon Thani, en dat de taalstudie goede voortgang heeft. Laten we ook bidden voor goede contacten met de mensen in Udon Thani, dat zij het Evangelie zullen aanvaarden.
  • Laten we bidden voor br. Pjotr Kostiuchenko en zijn gezin. Dat de Here zijn leven wil sparen en er spoedig mogelijkheden zijn voor een operatie!
  • Laten we bidden voor Jan en Tabitha Kieviet en hun kinderen in Senegal. Dat Tabitha als arts kan bijdragen aan een goede gezondheidssituatie in dat land, en dat Jan mogelijkheden blijft vinden om het Evangelie te delen – ook via de muziek.
CGK Dienstenbureau Zending | Postbus 334 | 3900 AH Veenendaal
telefoon: 0318-582360, e-mail: zending@cgk.nl