header coronanieuws

Coronanieuws: zingen in de kerk?

uitgave van Dienstenbureau CGK | 2 juli 2020
Deze nieuwsbrief is voor:
U ontvangt deze als vertegenwoordiger van uw kerk, van een deputaatschap of het moderamen van de generale synode. Ieder die wil, kan zich persoonlijk abonneren via www.cgk.nl/nieuwsbrief.
Kerken hebben lang uitgekeken naar meer informatie over het zingen in de kerk. Wij hebben het voor u op een rij gezet en ons protocol en format met deze informatie aangepast.

samen zingen: kan dat nu wel of toch niet?

samen zingen
De afgelopen week kwam er eindelijk meer nieuws over het zingen in de kerk. Allereerst staat in alle regionale noodverordeningen uitdrukkelijk vermeld dat er ruimte is voor samenzang in religieuze bijeenkomsten. Daarbij wordt wel direct verwezen naar de richtlijnen die het RIVM hierbij vervolgens geeft. Meer lezen

protocol en format aangepast

gebruiksplan
Wij hebben het protocol erediensten en andere kerkelijke bijeenkomsten met de nieuwe informatie rondom zingen aangepast. Lees of download deze aangepaste richtlijnen op de pagina Coronaprotocol.

Het met dezelfde informatie aangepaste format gebruiksplan kerkgebouw vindt u op de pagina Coronavraagbaak (zowel in Word als pdf).

meer informatie en contact

Dienstenbureau CGK verbinding@cgk.nl (e-mail in tijden van corona) | alle coronaberichten op onze website: www.cgk.nl/corona | hulp bieden en hulp vragen: www.nietalleen.nl
CGK Dienstenbureau | Ghandistraat 2 | 3902 KD Veenendaal
volg ons op:
twitter facebook linkedin website