CGK Missionair voor mensen met hart voor evangelisatie

Deze nieuwsbrief is voor:
uitgave van deputaten evangelisatie | juli 2022
Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je in ons adressenbestand staat als bijvoorbeeld vertegenwoordiger van evangelisatiecommissie, kerkenraad, deelnemer aan het missionair leertraject of omdat je jezelf hebt ingeschreven als abonnee.

missie is een levensstijl

missie is een levensstijl
Een groep TUA-studenten kreeg voor de zomervakantie 3 gastcolleges missionaat. Het heeft indruk gemaakt, vertelt student Lydia: "Persoonlijk heeft dit vak mij aangespoord om missie te zien als zuurdesem dat het hele deeg doortrekt."

Meer lezen

studenten met een missie

studenten in gesprek met moslims
Jezus zegt: ‘maak alle volken tot Mijn discipelen!' Maar hoe breng je de boodschap van het evangelie van Jezus Christus aan de mensen in je omgeving, die misschien wel een heel andere achtergrond of cultuur hebben? Deputaten evangelisatie, diaconaat en zending organiseerden samen met de TUA voor studenten een summer university. De deelnemers gingen in juni 2022 een …

Meer lezen

feest in Hart voor West

feest in Hart voor West
Zondag 12 juni was een blijde dag bij Hart voor West in Rotterdam. Nilton (44) werd gedoopt. Nilton kwam enkele jaren geleden in aanraking met de mensen van Hart voor West en leerde Jezus kennen als zijn persoonlijke Redder. Vol overtuiging beleed hij zijn geloof in een feestelijke samenkomst bij de Kralingse Plas, waarna hij werd gedoopt.

Meer lezen

ADVANCE! 2022 conferentie voor pioniers

ADVANCE! 2022 conferentie voor pioniers
Advance! 2022 is een conferentie voor mensen die een nieuwe kleine missionaire gemeenschap willen starten. Ben jij zo’n potentiële pionier en heb je behoefte aan concrete handvatten, inspiratie, bemoediging en ontmoeting? Meld je, met motivatie, aan voor deze internationale 3-daagse conferentie van ICP Europe. Datum 21 september 16.00 uur tot 23 september 13.30 uur Plaats Biezenmortel Prijs € …

Meer lezen
EV pay-off Gods missie brengt mensen in beweging
CGK Dienstenbureau team evangelisatie | Ghandistraat 2 | 3902 KD Veenendaal
volg ons op:
twitter facebook linkedin website