CGK Missionair voor mensen met hart voor evangelisatie

Deze nieuwsbrief is voor:
uitgave van deputaten evangelisatie | augustus 2022
Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je in ons adressenbestand staat als bijvoorbeeld vertegenwoordiger van evangelisatiecommissie, kerkenraad, deelnemer aan het missionair leertraject of omdat je jezelf hebt ingeschreven als abonnee.

Burendag in de kerk

Burendag in de kerk
Burendag is bedoeld om gezellig samen te komen en iets goeds te doen voor elkaar en de buurt. Voor kerken een kans om op een laagdrempelige manier in contact te komen met mensen uit de wijk. Doen jullie ook mee met Burendag?

Meer lezen

trainingsdag kinderevangelisatie

leidster leest voor aan kinderen die op de grond zitten
Ben je betrokken bij een kinderclub waar ook migrantenkinderen komen? Dan is de trainingsdag van stichting Gave en stichting Evangelie & Moslims voor jou bedoeld! Zet 1 oktober in je agenda.

Meer lezen

zeg het met bloemen

Veel kerken hebben een evangelisatiecommissie. Al die mensen bedenken allerlei creatieve manieren om in contact te komen met mensen die God nog niet kennen. In Rijnsburg deden ze dat in 2019 onder andere met een zonnebloemenactie. Ze maakten er een leuk filmpje van. Klik op de foto hieronder om de video te bekijken.
evangelisatiecommissie Rijnsburg 2019
Hebben jullie een missionaire actie of activiteit die anderen zou kunnen inspireren? Stuur ons een berichtje via a.frelink@cgk.nl en we delen het in een van de volgende nieuwsbrieven.

pioniersplekken en overige initiatieven

Diversiteit is een kenmerk van de CGK. Dat geldt nog meer voor alle missionaire initiatieven waar we bij betrokken zijn. Waarschijnlijk ken je er al heel wat, maar we willen ze toch graag nog eens voor het voetlicht halen. Je kunt hieronder het hele lijstje bekijken. Of nog leuker: ga zelf eens langs bij een van deze gemeenten of projecten.
www.cgk.nl/pioniersplekken/.

symposium kind en geloof ‘Als ze maar gelukkig zijn?!’

symposium kind en geloof ‘Als ze maar gelukkig zijn?!’
Op 30 september organiseert Evangeliestek een symposium over hoopvol opvoeden in een seculiere samenleving.

Onze kinderen groeien op in een samenleving waarin alles leuk moet zijn. Genieten is het hoogste doel. Maar het is een tijdgeest die in een aantal fundamentele opzichten haaks staat op de Bijbelse boodschap.

Het symposium wordt mede georganiseerd door de Bond van Hervormde Zondagsscholen, Driestar Hogeschool en de TUA.

Meer lezen
EV pay-off Gods missie brengt mensen in beweging
CGK Dienstenbureau team evangelisatie | Ghandistraat 2 | 3902 KD Veenendaal
volg ons op:
twitter facebook linkedin website