CGK Missionair voor mensen met hart voor evangelisatie

Deze nieuwsbrief is voor:
uitgave van deputaten evangelisatie | oktober 2022
Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je in ons adressenbestand staat als bijvoorbeeld vertegenwoordiger van evangelisatiecommissie, kerkenraad, deelnemer aan het missionair leertraject of omdat je jezelf hebt ingeschreven als abonnee.

kerkproeverij: uitnodigend kerk-zijn

2022 kerkproeverij Apeldoorn
Kerkproeverij is een landelijk initiatief om buren, vrienden, collega's of familieleden uit te nodigen om een keertje mee te gaan naar de kerk. Verschillende kerken deden al mee. Laat je inspireren door hun voorbeeld en organiseer zelf een kerkproeverij!

Meer lezen

week van gebed 2023

week van gebed 2023
De Week van gebed voor eenheid van christenen 2023 heeft als thema: Doe goed, zoek recht. Centraal staat de verdeeldheid die veroorzaakt wordt door het onrecht van ongelijkheid en racisme. De gebedsweek vindt plaats van 15 t/m 22 januari 2023. Bestel vast het materiaal en organiseer een gebedsbijeenkomst.

Meer lezen en materiaal bestellen

nieuwste editie van Doorgeven

Doorgeven 3-2022 800x600
In het laatste nummer van Doorgeven staan verhalen die we graag met je delen. Lees over de kleine gemeente in Midwolda, die missionaire activiteiten start in een omgeving waar mensen nauwelijks bereikt worden met het evangelie. Ontdek waarom Zwolle zelf een verrassende catechisatiemethode ontwikkelde, waarin geloofsopvoeding en discipelschapstraining hand in hand gaan. Of laat je inspireren door 2 theologiestudenten, die met aanstekelijk enthousiasme vertellen over hun studiereis naar zendingsschool All Nations.

Doorgeven geeft informatie over zending, diaconaat en evangelisatie van onze kerken. Het blad verschijnt 4 keer per jaar en is gratis voor leden van de CGK.

Lees Doorgeven hier

nieuwe medewerker bij evangelisatie

nieuwe medewerker bij evangelisatie
Deputaatschap evangelisatie heeft sinds 1 oktober een nieuwe teamondersteuner: Mariska van Laar. Zij stelt zichzelf aan u voor.

Meer lezen

gebedspunten

  • bid voor kleine kerken die nauwelijks kunnen blijven voortbestaan, maar niet willen dat het evangelie uit de omgeving verdwijnt.
  • veel mensen zetten zich op uiteenlopende manieren in om het evangelie te delen. Dank God voor hun gaven en hun inzet. Draag hen op in je gebed.
  • bid voor onze jongeren, die opgroeien in een land waar christenen een steeds kleinere minderheid worden en de missionaire uitdaging dus groot is.
EV pay-off Gods missie brengt mensen in beweging
CGK Dienstenbureau team evangelisatie | Ghandistraat 2 | 3902 KD Veenendaal
volg ons op:
twitter facebook linkedin website