CGK Zendingsnieuws: wat God in de wereld doet

uitgave van Dienstenbureau CGK | oktober 2022
Deze nieuwsbrief is voor:

het verhaal van Oleg Ljoebitsj

omslag boek Hij kent mijn weg van oleg Ljoebitsj
Ruim vijfentwintig jaar geleden vroegen de zendingsmensen van de onafhankelijke Baptisten in de voormalige Sovjetunie aan Oleg Ljoebitsj: wil jij geen zendeling worden? Hij overlegde met zijn vrouw en met de gemeente waar hij, in West-Oekraïne, lid van was. Hij werd uitgezonden, en kwam terecht in Norilsk, op het schiereiland Tajmyr. Onlangs werd zijn levensverhaal opgeschreven

meer lezen

eten voor zending

placemat met menu van de zendingsmaaltijd
Eten willen alle mensen. Soms wil je zelfs lekker uit eten. De zendingscommissie van Zeist greep die laatste gedachte aan om een avondje uit te organiseren voor de gemeenteleden en ondertussen geld bijeen te brengen voor de zending.

meer lezen

postzegels welkom!

pag 10 korte berichten beeld3 web
Postzegels gebruiken de meesten van ons maar één keer. Gelukkig weten veel mensen dat ze twee keer gebruikt kunnen worden. Eén keer om een kaart of brief van hier naar daar te sturen. Een tweede keer door ze in te leveren bij zending, waar ze na verwerking verkocht worden. Dat levert elk jaar maar liefst ruim vijfduizend euro op, en vaak nog meer!

Ook dit jaar blijven we uw gebruikte postzegels graag ontvangen! Onze vrijwilliger Ria van der Zaal is er ook erg blij mee, zoals u ziet op de foto. Blijft u ervoor zorgen, dat ze elke keer zulke karrevrachten kan meenemen?

ontmoet Abdoulaye Sangho

Abdulaye Sango - TWR
In de maand november organiseert Trans World Radio (TWR) een aantal ontmoetingsavonden met de regiodirecteur uit West-Afrika, Abdoulaye Sangho. Een prachtige gelegenheid om te horen wat God in dat deel van de wereld doet door radio!

meer informatie en aanmelden

zendingswerkers in de schijnwerper:
familie Verhoeff

Albert en Jacomine Verhoef met hun twee kinderen
Elke Zendingsnieuws geven we in deze rubriek aandacht aan een missionaire diaconale werker of zendingswerker. Deze keer: familie Verhoeff.
Via hun nieuwsbrieven houden zij hun achterban regelmatig op de hoogte van wat er zoal gebeurt.

gebedspunten

  • Bid voor de zendelingen en in het bijzonder voor hen die in moeilijke omstandigheden hun werk moeten doen, zoals evangelist Oleg.
  • Dank voor wat God in de wereld doet en voor zijn trouw.
  • Bid en dank voor de toewijding van de zendingscommissies en voor al die gemeenteleden die zich structureel of incidenteel inzetten voor de zending.
  • Bid voor het werk van Albert Verhoeff en alle andere Bijbelvertalers. Dankzij hun belangrijke werk krijgen mensen overal ter wereld toegang tot de Bijbel in de eigen taal.
  • Dank ook dat de vertaling in het Zinza vrijwel klaar is.
facebook instagram 
CGK Dienstenbureau Zending | Postbus 334 | 3900 AH Veenendaal
telefoon: 0318-582360, e-mail: zending@cgk.nl