CGK Missionair voor mensen met hart voor evangelisatie

Deze nieuwsbrief is voor:
uitgave van deputaten evangelisatie | december 2022
Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je in ons adressenbestand staat als bijvoorbeeld vertegenwoordiger van evangelisatiecommissie, kerkenraad, deelnemer aan het missionair leertraject of omdat je jezelf hebt ingeschreven als abonnee.

een nieuwe start in Bant

een nieuwe start in Bant
Het evangelisatieproject Hart voor Bant is een officiële pioniersplek geworden. In een feestelijke gemeentevergadering op 27 november werd een samenwerkingsovereenkomst getekend door het pioniersteam van Hart voor Bant, de zendende gemeente Urk Ichthus en deputaten evangelisatie van de CGK. De kerkenraad is dankbaar: ‘Dit is een mijlpaal en een bemoediging voor het missionaire werk in Bant.’

Meer lezen

het jaarverslag is klaar!

EV jaarverslag 2021-2022
Kerken die (meer) werk willen maken van hun missionaire roeping, mogen een beroep doen op de consulenten van deputaten evangelisatie voor goerusting, advies en ondersteuning. Maar er gebeurt nog veel meer! Lees in het jaarverslag over 2021-2022 wat we deden in het afgelopen jaar.

download hier het jaarverslag

missionaire gemeenteopbouw met IZB Focus

missionaire gemeenteopbouw met IZB Focus
Als christenen voelen we meer en meer de tegenwind van de secularisatie. De kerk krimpt, onze jongeren groeien op in een samenleving die onbekend is met het christelijk geloof. Evangelisatie in onze eigen omgeving is inmiddels minstens zo hard nodig als zending overzee. Maar je geloof delen is best spannend. Hoe doe je dat? Juist voor gemeenten die gehoor willen geven aan die missionaire roeping, maar niet goed weten hoe, ontwikkelde IZB het Focustraject. In dat traject worden gewone mensen toegerust om in hun gewone dagelijkse ontmoetingen hun geloof te delen. ds. Klaas van Meijeren van de IZB legt uit hoe dat werkt.

Meer lezen

nieuwe editie Doorgeven op de mat

Doorgeven 4-2022 800x600
De nieuwste editie van ons blad Doorgeven gaat over de dood. Over hoe je mensen in rouw kunt omringen als gemeente. Over praten over de dood en over begrafeniswensen, maar ook over wonderen en de evangelisatiekansen van een uitvaartdienst.

Lees Doorgeven online en/of neem een gratis abonnement

gebedspunten

  • Dank onze God voor de nieuwe start in Bant! Wil je ook bidden voor het pioniersteam en alle andere betrokkenen?
  • Dank voor alles wat we in het afgelopen jaar mochten doen.
  • Bid voor alle gemeenten en gemeenteleden die, soms schoorvoetend en onzeker, gehoor geven aan hun missionaire roeping en starten met toerusting als IZB-Focus.
  • Bid voor iedereen die in de rouw is.
EV pay-off Gods missie brengt mensen in beweging
CGK Dienstenbureau team evangelisatie | Ghandistraat 2 | 3902 KD Veenendaal
volg ons op:
twitter facebook linkedin website