nieuwsbrief diaconaat: de ander de naaste
uitgave van Dienstenbureau CGK | mei 2023
Deze nieuwsbrief is voor:

noodhulp Mozambique - herhaalde oproep

noodhulp Mozambique - herhaalde oproep
Opnieuw vragen we uw aandacht voor de noodhulp Mozambique. De tropische storm Freddy raasde twee keer in een maand tijd over het zuiden van Afrika en liet een spoor van vernieling achter. Gebouwen zijn verwoest en daken van huizen gerukt. Er is veel ontreddering en nood. We willen helpen met voedsel, medicijnen, tenten en andere noodzakelijke zorg. Helpt u mee?

Meer lezen

de goede buur in Nepal

de goede buur in Nepal
We zijn onder de indruk van de het werk dat De Goede Buur (ACN) in Nepal doet. Door armoede en hun lage status in de samenleving hebben vrouwen in Nepal last van familieproblemen, werkloosheid en groepsdruk. Dat lokt verslavingen uit. De Goede Buur helpt vrouwelijke drugsgebruikers.

Meer lezen

onze noodhulp in Oekraïne

onze noodhulp in Oekraïne
Op de oproep om bij te dragen aan de noodhulp aan Oekraïne kwam maar liefst zo’n € 450.000 binnen. In dit verslag leest u wat we met een deel van dat geld konden doen. Een deel van het geld is nog niet besteed. Dat zal dit jaar nog gebeuren.

Meer lezen

projectinkomsten

In het overzicht van de inkomsten kunt u precies zien hoeveel giften er per project binnen zijn. Hartelijk dank voor uw steun! Helpt u mee in de ondersteuning van deze projecten? Elk beetje helpt.

gebedspunten

  • In Oekraïne zijn mensen huis en haard kwijt door de oorlog, in Mozambique door natuurgeweld. Bid dat God deze mensen moed geeft om alles weer op te bouwen en dat zij in de hulp die zij krijgen iets ervaren van Gods liefde.
  • We zijn dankbaar voor de enorme betrokkenheid bij alle hulp die er mede namens onze kerken wordt gegeven. Dankt u met ons mee voor alle grote en kleine giften?
Wilt u deze gebedspunten doorgeven voor voorbede of publiceren in de nieuwsbrief of app van uw gemeente? U kunt ook deze hele nieuwsbrief opnemen of op de website zetten. Vind alle nieuwsbrieven op deze pagina.
CGK Dienstenbureau Diaconaat | Postbus 334 | 3900 AH Veenendaal | 0318-582367 diaconaat@cgk.nl
volg ons op:
facebook website