CGK Zendingsnieuws: Gods aanwezigheid op de toendra

uitgave van Dienstenbureau CGK | september 2021
Deze nieuwsbrief is voor:

eindelijk nieuwe Bijbelvertaling in Tanzania

Bijbelvertaling in Tanzania
Op 31 augustus was het eindelijk zover: in Tanzania werd het Simbiti Nieuwe Testament overgedragen aan de bevolking. André en Dorien Kamphuis, uitgezonden door de gemeente Ede en Wycliffe Bijbelvertalers, werkten mee aan deze vertaling. Meer lezen

delen in Gods werk in Thailand

familie Mol uit Thailand
In de zomer van 2022 komen Ab, Clarine en hun drie kinderen vanuit Thailand voor twee maanden naar Nederland, maar niet om vakantie te vieren. Ze hebben een duidelijke opdracht vanuit OMF (Overseas Missionary Fellowship) meegekregen: hernieuw en verstevig de essentiële relaties met de zendende kerk(en), familie en vrienden. Meer lezen

hoe tegenslagen veranderden in zegeningen

evangelist Oleg Ljoebitsj
Oleg Ljoebitsj is evangelist in Tajmyr, een Russisch schiereiland waar de overheid door de coronapandemie alle reisverkeer verbood. Dit voorjaar schreef broeder Ljoebitsj een reisverslag aan deputaten buitenlandse zending. Daarin benoemt hij de zegeningen, maar ook de tegenslagen die het team van evangelisten hebben ervaren. Meer lezen

Hessel en Coby Visser op verlof in NL

Hessel en Coby Visser
Van half november tot half januari hopen Hessel en Coby Visser op verlof te zijn in Nederland. Een deel van die tijd zijn zij beschikbaar voor presentaties. December is een tijd van allerlei bijeenkomsten in de gemeente. Denkt u deze keer eens aan het thema: ‘Kerst in de Kalahari’ of: ‘Hoe vertaal je de kribbe in het Naro?’ Voor informatie neemt u contact op via zending@cgk.nl

mdw’er in de schijnwerper:

Fleur Tumwebaze-van Snippenberg

Fleur en Frank Tumwebaze
Elke Zendingsnieuws geven we in deze rubriek aandacht aan een missionaire diaconale werker. Deze keer is dat Fleur Tumwebaze-van Snippenberg. Ze werkt als jeugdwerker met kinderen en jongeren in Oeganda. Fleur is getrouwd met Frank.
Via hun nieuwsbrieven houden zij hun achterban regelmatig op de hoogte van wat er zoal gebeurt. Frank en Fleur zijn betrokken bij de zorg voor vijf jonge meiden en hun verzorgster. In de laatste nieuwsbrief stellen zij de meiden voor aan de lezers.

volg CGK zending nu via social media

Sinds kort is CGK zending actief op Facebook en Instagram. Volg ons om op de hoogte te blijven van het nieuws over zending.
Facebook
instagram

gebedspunten

  • Bid voor Ab en Clarine Mol en hun gezin. Bid dat zij tot zegen zijn voor de mensen daar en dat zij met het oog op hun komend verlof goede plannen kunnen maken.
  • Dank voor het verschijnen van de vertaling in het Simbiti van het Nieuwe Testament. Dank voor Bijbelvertalers zoals André en Dorien Kamphuis. Bid dat de mensen in Tanzania van de Simbiti-stam nu in de taal van hun hart geraakt zullen worden door het Evangelie.
  • Dank voor het doorzettingsvermogen van Oleg Ljoebitsj en zijn team. Bid dat God dit mooie werk op de Toendra zegent.
  • Dank en bid voor Frank en Fleur Tumwebaze, dat de plek die zij innemen in de bevolking van Oeganda zegenrijk is. Bid voor de jongeren met wie Fleur veel contact heeft: dat zij leren wat vertrouwen in God voor hen persoonlijk betekent.
facebook instagram 
CGK Dienstenbureau Zending | Postbus 334 | 3900 AH Veenendaal
telefoon: 0318-582360, e-mail: zending@cgk.nl