CGK Zendingsnieuws: estafetteloop brengt ruim € 5000,- op

uitgave van Dienstenbureau CGK | oktober 2021
Deze nieuwsbrief is voor:

ruim € 5000,- opgehaald voor familie Kamphuis

estafetteloop
Zaterdag 2 oktober was het al vroeg dag in Ede. Om 08.00 uur startten de eerste deelnemers met de estafetteloop om geld op te halen voor familie Kamphuis in Rwanda. André en Dorien Kamphuis hebben geen vast inkomen. De kosten voor hun levensonderhoud en het Bijbelvertaalwerk waaraan zij meewerken worden gedekt door een betrokken achterban. Meer lezen

gratis online nieuwsbrief

Deel deze link in uw kerkblad zodat gemeenteleden op de hoogte blijven van het wereldwijde zendingsnieuws:

https://cgk.nl/nieuwsbrief/

BZ - kerkbladen

ontmoet zendingswerkers en mdw’ers

ontmoet zendingswerkers en mdw’ers
Op de foto: Marlute van Dam

De komende tijd zijn een aantal zendingswerkers en mdw’ers op verlof in Nederland. Hier leest u waar en wanneer u hen kunt ontmoeten. Meer lezen

vacature commissielid

BZ - vacature (800x600)
Deputaten zending zijn op zoek naar een commissielid voor het werk van zending. klik op de paarse knop voor de vacature.

wat het zwaarst is moet het zwaarst wegen

dr. Jan van 't Spijker
Op 1 oktober promoveerde drs. Jan van ’t Spijker, adviseur van deputaten zending, op een proefschrift met een Engelse titel: to participate in Gods mission. Dr. van ’t Spijker vat de boodschap van zijn boek samen: ’Als kerk moeten we voortdurend bedenken dat we onze agenda moeten inrichten op de agenda van God’. Zendingsconsulent ds. Willem van ’t Spijker ging hierover met hem in gesprek. Meer lezen

volg CGK zending nu via social media

CGK zending is actief op Facebook en Instagram. Volg ons om op de hoogte te blijven van het nieuws over zending.
BZ - facebook
BZ - instagram

mdw'er in de schijnwerper: Janetta Fokkema

Janetta Fokkema
Elke Zendingsnieuws geven we in deze rubriek aandacht aan een missionaire diaconale werker. Deze keer is dat Janetta Fokkema. Janetta woont en werkt in Cochabamba in Bolivia. Ze is manager en personeelscoördinator in het gastenverblijf van de zendingsorganisatie SIM. Hier verblijven de zendelingen van SIM.
Via nieuwsbrieven houdt Janetta haar achterban op de hoogte van wat er zoal gebeurt. In haar laatste nieuwsbrief vertelt ze over haar veelzijdige werk in het gastenverblijf. Ook vertelt ze hoe God aan het werk is in Bolivia.

gebedspunten

  • dank voor de mooie opbrengst van de estafetteloop voor het Bijbelvertaalwerk van de familie Kamphuis. Bid voor de Bijbelvertaalprojecten in Oost-Afrika.
  • bid voor de zendingswerkers die de komende maanden op verlof zijn in Nederland. Bid dat zij een goede tijd met hun thuisfront hebben en dat zij bemoedigd worden voor een nieuwe uitzending.
  • bid dat de studie die dr. Jan van ’t Spijker afrondde ons als kerken helpt om de juiste focus te hebben voor het zendingswerk.
  • bid voor mensen die bereid zijn om deel te nemen in een van de werkgroepen van zendingsdeputaten, zodat het werk van zending op een goede manier begeleid wordt.
facebook instagram 
CGK Dienstenbureau Zending | Postbus 334 | 3900 AH Veenendaal
telefoon: 0318-582360, e-mail: zending@cgk.nl