header coronanieuws

Coronanieuws: grote stappen

uitgave van Dienstenbureau CGK | 16 februari 2022
Deze nieuwsbrief is voor:
U ontvangt deze als vertegenwoordiger van uw kerk, van een deputaatschap of het moderamen van de generale synode. Ieder die wil, kan zich persoonlijk abonneren via www.cgk.nl/nieuwsbrief.

grote stappen

vanaf 25 februari ook voor de erediensten
De overheid kondigt het einde aan van alle beperkende maatregelen voor de samenleving. En daarmee ook voor de kerk. Er komt een eind aan de verplichting van de anderhalve meter en het mondkapje. Daarmee worden kerkdiensten zonder beperkingen toegankelijk en kan het gemeentelijke leven zijn weg weer vinden. Voor de kerk gaan deze grote stappen in op vrijdag 25 februari.
Meer lezen

hoop en gebed

Van harte hopen en bidden wij dat er geen nieuwe varianten opkomen, die nieuwe en beperkende maatregelen nodig maken. En daarmee ook dat dit voorlopig de laatste coronanieuwsbrief is die u van ons ontvangt. Wij wensen u Gods zegen toe om bij de ruimte die er komt weer samen te bouwen aan alles wat de kerk te midden van deze wereld tot een gemeenschap van mensen in Christus’ naam maakt.

gedrag doet ertoe, nog steeds

dit zijn de basismaatregelen

meer informatie en contact

Dienstenbureau CGK verbinding@cgk.nl (e-mail in tijden van corona) | alle coronaberichten op onze website: www.cgk.nl/corona | hulp bieden en hulp vragen: www.nietalleen.nl
CGK Dienstenbureau | Ghandistraat 2 | 3902 KD Veenendaal
volg ons op:
twitter facebook linkedin website