CGK Zendingsnieuws: een kerk met aantrekkingskracht

uitgave van Dienstenbureau CGK | mei 2022
Deze nieuwsbrief is voor:

Calvijns voetsporen in Parijs

dominee Samuel Foucachon preekt in de kapel
In het oude centrum van Parijs, verborgen in een doodlopend straatje, ligt Chapelle de Nesle. Door de week is het een theater, maar op zondag is het een kapel. Daar leidt ds. Samuel Foucachon met zijn collega Gethin Jones een gemeente.

Meer lezen

jubileum in Indonesië

jubileum in Indonesië
In 1928 vertrok ds. Arie Bikker met zijn vrouw naar Indonesië. Onder de zegen van de Here ontstond er een kerk . Op 7 juni 1947 werd die kerk zelfstandig: de Gereja Toraja Mamasa. Reden voor een jubileumviering.

Meer lezen

met kinderen op zendingsavontuur

voorkant bijbels gezinsdagboek Expeditie Azië
Er bestaan prachtige boeken en boekjes om met kinderen kennis te maken met de Bijbel en met het geloof. Onlangs gaf OMF samen met Ark Media een prachtig boek uit. Een expeditie naar Azië en een kennismaking met een van de meest wezenlijke dingen van het geloof: zending.

Meer lezen

verlof toernee familie Mol

familie Mol aan tafel
Half mei kwamen Ab en Clarine Mol met hun kinderen Lois, Boaz en Jesse naar Nederland voor een periode van verlof. Graag willen ze u en jou ontmoeten om te vertellen over het werk dat ze mogen doen in Thailand.

Meer lezen

mdw'er in de schijnwerper:
Hetty Bloem en Tjeerd Zuidema

BZ - Hetty Bloem en Tjeerd Zuidema (800x600)
Elke Zendingsnieuws geven we in deze rubriek aandacht aan een missionaire diaconale werker. Deze keer: Hetty Bloem en Tjeerd Zuidema. Ze werken via de stichting Indlu Yethemba Ministries in Zuid-Afrika. Via hun nieuwsbrieven houden zij hun achterban regelmatig op de hoogte van wat er zoal gebeurt en wij lezen nu mee via de laatste nieuwsbrief.

gebedspunten

  • Bid voor het werk van Samuel Foucachon en Gethin Jones in Chapelle de Nesle in Parijs. Bid ook voor de mensen die via de Chapelle kennis maken met het Evangelie. En bid dat de Chapelle ook in de toekomst een plek kan zijn waar mensen kunnen samenkomen.
  • Dank voor de zegen die in de kerken van de Gereja Toraja Mamasa ervaren werd en wordt in de jaren dat de kerken nu zelfstandig zijn. Bid ook dat de leden van de kerk leven als licht en zout voor hun omgeving, en dat door hun getuigenis en leven velen de weg tot Christus mogen vinden.
  • Bid voor een goede periode van verlof voor de familie Mol – en voor mooie ontmoetingen met de kerken.
facebook instagram 
CGK Dienstenbureau Zending | Postbus 334 | 3900 AH Veenendaal
telefoon: 0318-582360, e-mail: zending@cgk.nl