CGK Missionair voor mensen met hart voor evangelisatie

Deze nieuwsbrief is voor:
uitgave van deputaten evangelisatie | februari 2024
Fijn dat je meeleest. Met deze maandelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte van allerlei ontwikkelingen op missionair gebied en inspireren we je met artikelen, ideeën en evenementen. CGK Missionair is interessant voor iedereen die bij evangelisatie is betrokken of er belangstelling voor heeft.
Heb je zelf iets te delen, laat het ons dan vooral weten: evangelisatie@cgk.nl.

House of Hope start in Rotterdam-Lombardijen

House of Hope start in Rotterdam-Lombardijen
House of Hope start een vierde locatie. De kerk van Rotterdam-Zuid is nauw betrokken. “We hebben deze wijk al jaren op ons hart omdat we veel nood zien. Ons gebed is verhoord."

Meer lezen

Wat is er mooier dan het Evangelie vertellen?

Betty Versluis-Bogaard over het delen van het Evangelie onder moslims
“De opdracht om het Evangelie te brengen is er. Je hoeft nergens op te wachten, hebt geen bevestiging nodig. Begin gewoon en de Heere voorziet. ‘Ik ben met u’ wordt vaak genoemd, maar deze belofte is heel specifiek bij de zendingsopdracht gegeven.”

Lees haar verhaal in De Wekker

Inspiratiedag Mission Refresh

Goed nieuws voor iedereen die een groot hart heeft voor het missionaire werk. Op D.V. 2 maart 2024 organiseert Evangeliestek de landelijke inspiratiedag Mission Refresh.

In lezingen en workshops komt een diversiteit aan missionaire thema’s aan de orde. Met lezingen van voorganger André Meulmeester, ds. Paul Visser, wijkpastor Mark Zeldenrust. Verschillende organisaties en missionair werkers verzorgen workshops waar je praktische handvaten krijgt aangeboden.

Meer informatie

Steun Evangelie en Moslims

Als deputaten evangelisatie zijn we nauw betrokken bij Evangelie & Moslims. Deze prachtige stichting zet zich in om het evangelie onder moslims in ons land te verkondigen. Het verhaal hierboven van Betty Versluis is daar een mooi voorbeeld van.

Voor dit werk is gebed en geld nodig. We hebben daarom alle kerken een brief gestuurd met de vraag om E&M op het collecterooster te zetten. Wil jij helpen door de diaconie te helpen herinneren en door in je gemeente voorbede voor het werk te vragen?
Meer over Evangelie & Moslims
Help je mee om nog meer mensen bij het werk van evangelisatie te betrekken? Deel deze nieuwsbrief met anderen. Samen kunnen we een grotere impact maken.

gebedspunten

  • Dank voor de nieuwe locatie in Rotterdam Lombardijen. Bid voor de bewoners van deze Rotterdamse wijk.
  • Bid voor het evangelisatiewerk onder moslims, in Nederland en in het buitenland.
  • Breng de missionaire initiatieven van je eigen gemeente bij God. Waar maak je je zorgen over, waar hoop je op en waar ben je dankbaar voor?
We kunnen allemaal op heel verschillende manier betrokken worden bij Gods missie. Bijvoorbeeld door te bidden en te geven. Wist u dat u het werk van evangelisatie kunt steunen via een donatie, uw erfenis of een periodieke schenking? Uw steun betekent enorm veel. Lees hier meer over nalaten en periodiek schenken.
EV pay-off Gods missie brengt mensen in beweging
CGK Dienstenbureau team evangelisatie | Ghandistraat 2 | 3902 KD Veenendaal
volg ons op:
twitter facebook website