nieuwsbrief diaconaat: de ander de naaste
uitgave van Dienstenbureau CGK | maart 2024
Deze nieuwsbrief is voor:

Voedselzekerheid in Mozambique

Voedselzekerheid in Mozambque
Diaconaat bracht een hartverwarmend werkbezoek aan het voedselzekerheidproject in Mozambique. Dit project werkt veel uit!

Meer lezen

Mijn leven is veranderd

Renisha overwon haar drugsverslaving volgde een opleiding. Nu werkt ze zelf in de verslavingskliniek die haar heeft geholpen.

Meer lezen

Een dag op de kleuterschool in Kaikágu

Een dag op de kleuterschool in Kaikágu
De basisschool is voor Sankinderen in Botswana een hele uitdaging: omdat ze hun eigen taal spreken, kunnen ze het onderwijs in de landstaal niet goed volgen. Peuterschool Kaikagu bereidt ze voor op de basisschool.

Meer lezen

Ik heb geleerd om op God te vertrouwen

Ik heb geleerd om op God te vertrouwen
Diaconaat geeft beurzen aan drie theologiestudenten die zelf hun studie niet kunnen betalen. Zij studeren aan de Faculté Jean Calvin in Aix-en-Provence.

Meer lezen

Ons nieuws in uw kerkapp


In veel gemeenten wordt een kerk-app gebruikt. Gemeenteleden die de app op hun smartphone hebben staan, hebben actuele informatie van de kerk overal en altijd onder handbereik: agenda, nieuws en mededelingen, kerkblad, collecte, ledenlijst en noem maar op.
Gebruikers van Scipio, DonkeyMobile en kerkSPOT kunnen nu ook het laatste nieuws en blogs van de CGK-website, en daarmee dus ook van diaconaat, automatisch in de app ontvangen. Zo blijft u nog makkelijker geínformeerd. Vraag ernaar bij de app-beheerder in uw gemeente.
Gebruikt u een andere kerk-app en wilt u ook het nieuws ontvangen? Neem contact met communicatiemedewerker Arianne Frelink via a.frelink@cgk.nl.
Kent u anderen die zich betrokken voelen bij diaconaat? Stuur deze nieuwsbrief gerust door! Met meer mensen zoals u kunnen we nog meer het verschil maken.

gebedspunten

  • Het evangelie verandert levens en levensomstandigheden. Dank daarvoor!
  • Bid voor de mensen die anderen, van peuter tot theologiestudent, Bijbels onderwijs geven.
Wilt u deze gebedspunten doorgeven voor voorbede of publiceren in de nieuwsbrief of app van uw gemeente? U kunt ook deze hele nieuwsbrief opnemen of op de website zetten. Vind alle nieuwsbrieven op deze pagina.
CGK Dienstenbureau Diaconaat | Postbus 334 | 3900 AH Veenendaal | 0318-582367 diaconaat@cgk.nl
volg ons op:
facebook website