CGK Missionair voor mensen met hart voor evangelisatie

Deze nieuwsbrief is voor:
uitgave van deputaten evangelisatie | april 2024
Fijn dat je meeleest. Met deze maandelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte van allerlei ontwikkelingen op missionair gebied en inspireren we je met artikelen, ideeën en evenementen. CGK Missionair is interessant voor iedereen die bij evangelisatie is betrokken of er belangstelling voor heeft.
Heb je zelf iets te delen, laat het ons dan vooral weten: evangelisatie@cgk.nl.

Gratis Bijbels voor gasten

Met de Bijbelbox kunnen kerken gratis Bijbels aan bezoekers aanbieden. Er zijn meer dan veertig talen beschikbaar.

Meer lezen

Bidden voor je vrienden

Bid voor vijf mensen in jouw omgeving. Uw Koninkrijk Kome is een wereldwijde gebedsbeweging van christenen die tussen Hemelvaart en Pinksteren bidden om de komst van het Koninkrijk.

Meer lezen

Kerkdienst vertalen met Kefas

gekleurde plastic letters, uitgestrooid over een roze en blauwe achtergrond
Dankzij de vertaalapp van Kefas kunnen in Bunschoten de kerkdiensten in elke gewenste taal vertaald worden. "Wat fijn dat ik zo de dienst kan volgen, ik begrijp nu alles wat er gesproken wordt".

Meer lezen

Ons nieuws in uw kerk-app

In veel gemeenten wordt een kerk-app gebruikt. Gemeenteleden die de app op hun smartphone hebben, hebben actuele informatie van de kerk overal en altijd onder handbereik: nieuws en mededelingen, kerkblad, collecte, ledenlijst en noem maar op.
Gebruikers van Scipio, DonkeyMobile en kerkSPOT kunnen nu ook het laatste nieuws en blogs van de CGK-website, en daarmee dus ook van evangelisatie, automatisch in de app ontvangen. Zo blijft u nog makkelijker geïnformeerd. Vraag ernaar bij de app-beheerder in uw gemeente.

Gebruikt u een andere kerk-app en wilt u ook het nieuws ontvangen? Neem contact met communicatiemedewerker Arianne Frelink via a.frelink@cgk.nl
Help je mee om nog meer mensen bij het werk van evangelisatie te betrekken? Deel deze nieuwsbrief met anderen. Samen kunnen we een grotere impact maken.

gebedspunten

  • Bid voor mensen met een beginnende belangstelling voor de Bijbel.
  • Waarom wachten tot Hemelvaart? Bid nu alvast voor vijf mensen die je het gunt om Jezus te leren kennen.
  • Dank voor alle initiatieven die ons helpen om het evangelie uit te dragen.
We kunnen allemaal op heel verschillende manier betrokken worden bij Gods missie. Bijvoorbeeld door te bidden en te geven. Wist u dat u het werk van evangelisatie kunt steunen via een donatie, uw erfenis of een periodieke schenking? Uw steun betekent enorm veel. Lees hier meer over nalaten en periodiek schenken.
EV pay-off Gods missie brengt mensen in beweging
CGK Dienstenbureau team evangelisatie | Ghandistraat 2 | 3902 KD Veenendaal
volg ons op:
twitter facebook website