header missionair

CGK Missionair: in beweging

uitgave van deputaten evangelisatie | november 2018
Deze nieuwsbrief is voor:
Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je in ons adressenbestand zit, bijvoorbeeld als vertegenwoordiger van evangelisatiecommissie, kerkenraad, deelnemer van het missionair leertraject of omdat je jezelf hebt ingeschreven als abonnee.

download de folder

CGK MissieMeter
Inmiddels is de CGK MissieMeter bij één gemeente in uitvoering, bij één is hij afgerond en bij twee is interesse om hem in te zetten. Het is een eenvoudig en snel meetinstrument om missionair karakter en verlangen van de gemeente te peilen en om mogelijkheden in de eigen omgeving te inventariseren.
Meer lezen

gedoopt!

gedoopt!
Een prachtig bericht nemen wij over uit de nieuwsbrief van Amsterdam OASE voor Nieuw West: 'in september heeft Rob na jaren van uitstel de grote stap gezet: hij heeft zich laten dopen. De foto spreekt voor zich!'
Meer lezen

Zzzout in Alblasserdam en Doetinchem

Zzzout in Alblasserdam en Doetinchem
Een hartelijk welkom aan de gemeenteteams van CGK Alblasserdam en CGK Doetinchem die twee jaar gaan meedraaien in het leertraject dat onze missionair consulenten verzorgen. De proeverij op zaterdag 20 oktober smaakte in ieder geval naar méér…
Meer lezen

het Evangelie in beweging

City to City Europe 2018
Eind oktober / begin november was een grote groep pioniers, evangelisten, predikanten en andere missionair betrokkenen uit Nederland aanwezig bij de City to City Europe (CTCE) conferentie in Krakau. Onder het thema 'Movements of the Gospel' werden het drie dagen van concentratie in gebed en op Gods Woord, maar ook van ontmoetingen over grenzen heen en delen van ervaringen.
Meer lezen

film van Het Open Huis Haarlem

film van Het Open Huis Haarlem
Het Open Huis (diaconaal en missionair project) in Haarlem heeft een prachtige film laten maken over hun praktische rol in de wijk.
CGK Dienstenbureau team evangelisatie | Ghandistraat 2 | 3902 KD Veenendaal
volg ons op:
twitter facebook linkedin website