nieuwsbrief CGK Missionair

CGK Missionair: oog voor het nieuwe

uitgave van deputaten evangelisatie | januari 2018
Deze nieuwsbrief is voor: [subscriber:firstname | default:] [subscriber:lastname | default:]
Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je in ons adressenbestand zit, bijvoorbeeld als vertegenwoordiger van evangelisatiecommissie, kerkenraad, deelnemer van het missionair leertraject of omdat je jezelf hebt ingeschreven als abonnee.

House of Hope: nieuwe geloofsgemeenschap

bekijk de film van House of Hope
Wat een mooi filmpje! House of Hope is ontstaan vanuit ICF Rotterdam en richt zich vooral op de diaconale nood in Rotterdam-Zuid. Op basis van de vele wijkcontacten is sinds kort een nieuwe geloofsgemeenschap ontstaan. Hierin wordt nauw samengewerkt met de ICF en de PKN. Cor Hubach (directeur): 'We komen om de twee weken bij elkaar. Elke keer bezoeken ongeveer 15 tot 20 wijkbewoners, doorgaans zonder een band met een kerk, de samenkomsten.' Een bemoedigend bericht!

wij zoeken 5 CGK's... (blog)

hoe gaat het met jou, Rachid?
In 2019 zoeken we minimaal vijf christelijke gereformeerde kerken die migranten willen bereiken met het Evangelie via een pioniersplek. Dat klinkt ingewikkelder dan het is. Het begint heel eenvoudig. Stel je open voor een jongen als Rachid. Schenk een beker veel te zoete Fanta in. En vraag eens: hoe gaat het met jou, Rachid? Lees de volledige weblog van ds. Peter L.D. Visser.

vacature: diaconaal werker Hoop voor Noord

vacature
Hoop voor Noord heeft een prachtige vacature voor een diaconaal werker (0,8 fte). Iets voor jou? Lees dan hier verder en reageer vóór zaterdag 19 januari.

weet wat er speelt in de samenleving

CGK Nieuw-Amsterdam
Ieder jaar brengt het Sociaal Cultureel Planbureau een rapport uit over 'kerkelijke deelname en christelijke gelovigheid'. Download het rapport van december 2018 hier. Op de foto: de CGK Nieuw-Amsterdam (Drenthe), waar op 30 december 2018 de laatste kerkdienst werd gehouden. Een projectgroep bekijkt of er mogelijkheden zijn voor een ‘missionaire doorstart’. Onze missionair consulenten denken mee.
Zegen van onze God voor alle betrokkenen!
CGK Dienstenbureau team evangelisatie | Ghandistraat 2 | 3902 KD Veenendaal
volg ons op:
twitter facebook linkedin website