nieuwsbrief CGK Missionair

CGK Missionair: zoute hoop

uitgave van deputaten evangelisatie | februari 2019
Deze nieuwsbrief is voor: [subscriber:firstname | default:] [subscriber:lastname | default:]
Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je in ons adressenbestand zit, bijvoorbeeld als vertegenwoordiger van evangelisatiecommissie, kerkenraad, deelnemer van het missionair leertraject of omdat je jezelf hebt ingeschreven als abonnee.

neem ons gerust met een korreltje zzzout...

een nieuw missionair leertraject in 2019
Dat doen wij ook :-).
Maar kijk toch even serieus naar het missionair leertraject. Ook in 2019 hebben we plaats voor 5 teams in dit traject voor gemeenten die graag meer missionair willen zijn, maar nog niet weten hoe... Misschien iets voor jouw gemeente?
Wij stuurden een informatiemail naar de scriba's van onze kerken.
Op dinsdag 12 en donderdag 14 maart organiseren we in Veenendaal informatieavonden voor kerkenraden. Meer informatie op www.cgk.nl/missionair-leertraject.

Alphacursus: nodig iemand uit!

hoe nodig je iemand uit voor de Alphacursus
Wie nodig jij uit? Bekijk hoe deze mensen hun vrienden, hun kennissen en zelfs vreemden hebben uitgenodigd voor een Alphacursus. En hoor hoe zij op de uitnodiging reageerden... spoiler :-) : ze zeiden allemaal ja!

pionieren verkennen op maandag 8 april

denk je wel eens over het starten van een pioniersplek?
Heb je interesse in pionieren, wil je er meer over weten of overweeg je om te pionieren vanuit jouw gemeente? Kom dan naar de Verkenningsavond Pionieren voor kerkenraden, evangelisatiecommissies en andere geïnteresseerden: maandagavond 8 april in Veenendaal.
Meer lezen

'van ontgoocheling naar hoopvol'

Andries Knevel interviewt pionier Maarten Vogelaar
Maarten Vogelaar kwam als student vol idealen naar Amsterdam, want hij wilde graag met medestudenten het Evangelie delen. Maar hij merkte dat de mensen in de stad niet op zijn boodschap zaten te wachten. Toch zag hij dat vragen rond zin, lijden en liefde onder studenten leven. Daarom zocht hij naar andere wegen om zijn boodschap over te brengen. Een interessant gesprek met Andries Knevel. Via uitzending gemist kun je (nog eens) kijken naar het interview.
CGK Dienstenbureau team evangelisatie | Ghandistraat 2 | 3902 KD Veenendaal
volg ons op:
twitter facebook linkedin website