CGK Zendingsnieuws: brand!

uitgave van Dienstenbureau Zending | december 2018
Deze nieuwsbrief is voor:

brand in Sibasa

brand in Sibasa
De familie Nefefe kreeg op 9 december de schrik van hun leven. Tijdens de kerkdienst kregen ze een telefoontje dat hun huis (foto) in brand stond. Er waren een paar kleinkinderen thuis. De oppas raakte gewond toen ze de kinderen in veiligheid probeerde te brengen.
Meer lezen

br. Bram Schouwstra overleden

overlijdensbericht
Op 8 december overleed br. Bram Schouwstra (op de foto links, naast em.prof. Koos van Rooy, Potchefstroom) in Pretoria, in de leeftijd van 78 jaar. Bram Schouwstra werkte van 1972 tot 1991 als administrateur van zending in het toenmalige thuisland Venda. 'Ik preek altijd alsof er vijfhonderd mensen voor mij zitten, ook al zijn er maar vijf of tien…'
Meer lezen

Barcelona in Antwerpen

familie Groeneveld
Stedentripjes zijn ín. Maar als je voor zending naar Antwerpen gaat, is dat geen vakantietripje. Zendingsdeputaat Harry Lukens en zendingsconsulent Willem van ’t Spijker reisden naar Antwerpen, niet om er wafels te eten maar om meer te horen over Barcelona, de stad van Camp Nou, de Sagrada Familia, de Ramblas èn de stad waar Guido Groeneveld werkt.
Meer lezen

hoor zelf het verhaal van Janetta Fokkema

het verhaal van Janetta Fokkema in uw gemeente?
Janetta Fokkema (missionair diaconaal werker) komt van D.V. 16 februari t/m 16 april 2019 naar Nederland. Zij werkt in Bolivia. Haar droom is dat iedereen in Bolivia de liefde van God en Jezus Christus leert kennen, van Hem leert houden en in relatie met Hem gaat leven.
Meer lezen
Gezegend Kerstfeest
Medewerkers van het zendingsteam van het Dienstenbureau wensen u een gezegend Kerstfeest.

gebedspunten

  • Bid voor zr. Teunie Schouwstra en haar kinderen en verdere familie, dat zij de troost van het Evangelie zullen ervaren in het verlies na het overlijden van Bram.
  • Bid voor de familie Nefefe, die plotseling hun huis en vrijwel al hun persoonlijke bezittingen kwijtraakten door een brand, dat er hulp zal zijn bij het zoeken naar nieuwe huisvesting.
  • Bid ook voor Guido en Evelin en het hele team van Ciutat Nova, dat hun werk door de Heer gezegend wordt.
  • We vragen ook uw gebed voor Janetta Fokkema, voor het werk dat ze doet en het komende verlof.
CGK Dienstenbureau Zending | Postbus 334 | 3900 AH Veenendaal
telefoon: 0318-582360, e-mail: zending@cgk.nl