CGK Zendingsnieuws: ontmoeten en bekijken

uitgave van Dienstenbureau Zending | april 2019
Deze nieuwsbrief is voor: [subscriber:firstname | default:] [subscriber:lastname | default:]

zendingsdag classis Utrecht

geroepen om te getuigen in Gent
'Getuigen in Gent' is één van de thema's van de Zeister zendingsdag. Deze dag is een fenomeen. Een belangrijk ontmoetingsmoment, al vele jaren lang, rond het thema ‘zending’. Dit jaar op D.V. zaterdag 22 juni in de Rehobothkerk, Bergweg 26 3701 JD Zeist.
Meer lezen

YouTube als openbaar archief

bekijk de video's in dit YouTube-kanaal
Ds. Kees Buijs heeft jaren in het buitenland gewoond en gewerkt. Het gezin woonde van 1987 tot 1993 op Sulawesi, Indonesië, en vanaf 1994 tot zijn emeritaat in KwaNdebele, Zuid-Afrika. Vanaf 2001 combineerde hij dat met Indonesië. Zijn camera was nooit ver weg. Alles legde hij vast: op foto, maar ook op film. Met name door dat laatste beschikt hij over een enorme voorraad informatiemateriaal over Sulawesi en KwaNdebele. En hij laat het gelukkig niet op zolder liggen, maar is begonnen om zijn materiaal te publiceren op Youtube. Kijk gerust mee!

verlofpresentaties

nodig de fam. Visser uit!
Hessel en Coby Visser uit Botswana zijn in Nederland op verlof. Mocht u hen willen uitnodigen voor een presentatie, creatieve middag, afsluiting van de vereniging / catechisatie voor jong of oud, dat is mogelijk. Ze zijn beschikbaar van 6 tot 24 mei en u kunt hen daar zelf voor benaderen via hessel_visser@sil.org of 06 384 36 863.

'home assignment'

u kunt de fam. Den Hertog ontmoeten
Wilke en Marlies den Hertog zijn ook in Nederland. Bij OMF heet een verlof niet verlof, maar daar ga je eens in de tijd op ‘home assignment’. Letterlijk is dat een ‘opdracht voor thuis’. Een deel van het assignment bestaat uit het verzorgen van spreekbeurten en presentaties. Wilt u een presentatie bijwonen? Kijk snel op de lijst waar u hen kunt ontmoeten!
  • 28 april ochtenddienst in CGK Emmen met aansluitend een presentatie;
  • 18 mei gezellige rommelmarkt in Leiden waarvan de opbrengst voor het werk van Wilke en Marlies is.
  • 19 mei middagdienst (16:30) in Enschede-West, gevolgd door een avond met de jeugd van Enschede West en Oost.
  • 10 juni 2e Pinksterdag ochtenddienst (09:30) in Bunschoten met presentatie
CGK Dienstenbureau Zending | Postbus 334 | 3900 AH Veenendaal
telefoon: 0318-582360, e-mail: zending@cgk.nl