CGK Zendingsnieuws: wie geeft ons les?

uitgave van Dienstenbureau Zending | februari 2019
Deze nieuwsbrief is voor:

wie wil ons les komen geven?

vacature in Thailand
Met je ouders meeverhuizen naar Thailand betekent voor kinderen enorm veel. Je ziet je oma en opa niet meer, je moet je vriendjes vaarwel zeggen, je krijgt een nieuwe school. Dat laatste is iets waar je elke dag mee te maken hebt. Gelukkig zijn er mogelijkheden om ‘gewoon’ in je eigen taal les te krijgen. Maar, dan moet er wel iemand zijn, die een jaar wil lesgeven!
Meer lezen

Martijn zegt: bedankt!

Martijn is weer terug in Nederland
Drie jaar lang voer Martijn Duijst mee met de Logos Hope. Maar inmiddels is hij weer aan vaste wal. In zijn laatste nieuwsbrief klinkt het kort en krachtig: bedankt voor uw steun!
Meer lezen

groeten uit Moskou!

filmpje: ontmoeting in Rusland
In januari bracht Willem van ’t Spijker een kort bezoek aan de evangelistenconferentie in Tula, twee uur rijden onder Moskou. Op de zondag erna bezocht hij kerkdiensten in Moskou. Hij ging naar de kerk bij br. Oleg Ljoebitsj, de evangelist uit Siberië die we als CGK steunen. Oleg brengt graag de groeten over.

gebedspunten

  • Bidden we dat de Heere mensen wil geven om het onderwijs aan onze 'missionkids' Lizette en Matthias den Hertog en Loïs, Boaz en Jesse Mol te verzorgen.
  • Danken we de Heere voor de zegen die Martijn Duijst en zijn Thuishaven-team hebben ervaren in de afgelopen jaren, en bidden we dat het ‘thuisraken’ goed verloopt.
  • Veel werkers voor zending worden nooit genoemd in dit soort nieuwsbrieven. Dat heeft te maken met de veiligheid van henzelf en (belangrijker misschien nog wel!) de mensen met wie ze werken in ‘gesloten landen’. Laten we niet vergeten voor hen te bidden. De Heere kent hun namen en weet van hun omstandigheden.
CGK Dienstenbureau Zending | Postbus 334 | 3900 AH Veenendaal
telefoon: 0318-582360, e-mail: zending@cgk.nl