nieuwsbrief CGK Missionair

CGK Missionair: een Bijbel voor je collega

uitgave van deputaten evangelisatie | januari 2020
Deze nieuwsbrief is voor: [subscriber:firstname | default:] [subscriber:lastname | default:]
Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je in ons adressenbestand zit, bijvoorbeeld als vertegenwoordiger van evangelisatiecommissie, kerkenraad, deelnemer van het missionair leertraject of omdat je jezelf hebt ingeschreven als abonnee.

kerk op de rand: zaterdag 25 januari

deel geloof, hoop en liefde
Hoe ben je als kerk vandaag de dag missionair? Hoe deel je geloof, hoop en liefde? Die vragen staan centraal tijdens de werkconferentie ‘Kerk-zijn op de rand’ op zaterdag 25 januari 2020 in Utrecht Leidsche Rijn. De conferentie is bedoeld om inspiratie, tips, praktijkvoorbeelden en ervaringen rond missionair kerk-zijn met elkaar te delen.
Meer lezen

hoe geef je een Bijbel aan je collega?

praktische tips
Luister naar wat Toos van den Born (CGK Rijnsburg) zou zeggen. Zij was te gast op NPO Radio 5, in het programma Zin, zout en zegen. Als Toos mensen ziet met verdriet of vragen, wil ze niets liever dan hen vertellen dat ze niet alleen door het leven hoeven te gaan. Dat God er is! Ze gunt ze, vanuit haar tenen, Jezus’ nabijheid.
Meer lezen en link naar het radioprogramma

uitnodiging!

illustratie kerkelijk bureau zoutvaatjes versie 3
Op donderdag 13 februari organiseren wij weer de 'verkenningsavond pionieren' voor kerkenraden, evangelisatiecommissies en andere geïnteresseerden. Voor mensen met een verlangen om met het Evangelie werkzaam te zijn in een nieuwe pioniersplek. Meer informatie en (gratis) aanmelden: www.cgk.nl/verkenningsavond.

inzegening Johan van der Klooster

bij de start van familiehuis Schollevaar
‘Wat is het goed om eensgezind te leven, om liefde te ontvangen en te geven, als broers en zussen bij elkaar.’ Zo zong men in de Ontmoetingskerk uit de Nieuwe Psalmberijming. In een volle kerk werd de start van ‘Familiehuis Schollevaar’ in Capelle aan den IJssel gevierd en werd Johan van der Klooster als missionair werker ingezegend.
Meer lezen

informatieavond missionair leertraject

op woensdag 18 maart
Een uitnodiging speciaal voor kerkenraden: meld je aan en kom op woensdag 18 maart. Sinds 2016 verzorgen deputaten evangelisatie een tweejarig missionair leertraject onder de naam ‘Zzzout’. Een traject van toerusting en coaching. Teams uit gemeenten worden langere tijd begeleid om praktisch wegen te vinden om Christus’ missionaire roeping (verder) gestalte te geven in hun omgeving. Meer informatie: www.cgk.nl/zzzout-2020-2022.

Kerkproeverij 2020: dit is de datum!

Kerkproeverij 2020
CGK Dienstenbureau team evangelisatie | Ghandistraat 2 | 3902 KD Veenendaal
volg ons op:
twitter facebook linkedin website