header missionair

CGK Missionair: nieuwsbrief met missionair elan!

uitgave van deputaten evangelisatie | december 2017
Deze nieuwsbrief is voor: [subscriber:firstname | default:] [subscriber:lastname | default:]
Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je in ons adressenbestand zit, bijvoorbeeld als vertegenwoordiger van evangelisatiecommissie, kerkenraad, deelnemer van het missionair leertraject of als je op een andere manier al eerder onze nieuwsbrieven ontving. De laatste nieuwsbrief verscheen enkele jaren (!) geleden. Wij pakken met een nieuw team de draad weer op.
nieuw is beter

nieuw is niet altijd beter ...

Maar in dit geval denken wij van wel! Nieuw is deze nieuwsbrief. Actueel over missionaire activiteiten. In digitale vorm. Gemaakt door een vernieuwd team op het Dienstenbureau. En opnieuw vormgegeven.
Ontvang je de nieuwsbrief liever niet? Meld je dan onderaan af via de afmeldlink. Wij hopen dat je toch nog even doorleest. Wie weet krijg je vanzelf de smaak te pakken!

de smaak te pakken

de smaak te pakken
Onder het motto 'de smaak te pakken' delen deputaten evangelisatie via social media hun ervaringen op missionair gebied. Check daarvoor onze Facebookpagina en ons Twitteraccount.
team CGK evangelisatie
Dit zijn wij, het missionaire team van CGK Dienstenbureau, van links naar rechts: Ruth Brouwer (teamondersteuner), Peter Visser (missionair consulent), Henriëtte Bal (communicatiemedewerker), Petra de Jong (missionair consulent) en Willy Boone (secretaresse). Lees meer over onze dienstverlening op www.cgk.nl/evangelisatie.

gratis artikel over ambassadeur zijn van Gods Koninkrijk

gratis artikel over ambassadeur zijn van Gods Koninkrijk
De gratis whitepaper over ambassadeur zijn van Gods Koninkrijk in een wereld die daar geen behoefte aan lijkt te hebben. Met doordenkertjes en tips. Geschreven door onze missionair consulent Petra de Jong.

Lees meer

lezersonderzoek Doorgeven

lezersonderzoek Doorgeven
Van harte nodigen we u uit voor een digitaal lezersonderzoek van ons blad Doorgeven. We maken het blad voor u. Daarom vinden wij uw mening heel belangrijk.

Lees meer

Pauluswandeling in Gouda

film missionair leertraject
In het kader van het missionair leertraject ontving het team van CGK Gouda op zaterdag 9 december de twee andere deelnemende teams uit Dedemsvaart en Putten. Deze trotseerden de sneeuw om de ontmoetingsdag bij te kunnen wonen. Michiel Bakker van het Reformatorisch Dagblad liep een dagje mee met dit leertraject van onze kerken. Hij maakte een filmimpressie van de …

Meer lezen

zet Kerkproeverij 2018 vast in de agenda:

zondag 16 september

kerkproeverij 2018
CGK Dienstenbureau team evangelisatie | Ghandistraat 2 | 3902 KD Veenendaal
volg ons op social media:
twitter facebook