nieuwsbrief CGK Missionair

CGK Missionair: in beweging

uitgave van deputaten evangelisatie | december 2019
Deze nieuwsbrief is voor: [subscriber:firstname | default:] [subscriber:lastname | default:]
Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je in ons adressenbestand zit, bijvoorbeeld als vertegenwoordiger van evangelisatiecommissie, kerkenraad, deelnemer van het missionair leertraject of omdat je jezelf hebt ingeschreven als abonnee.

Rooted: voor internationale studenten

check de mooie nieuwe website
Rond de zomer van dit jaar ging pioniersplek Rooted Utrecht van start, een prachtplek voor internationale studenten. Meer weten over wat er gebeurt? Neem een kijkje op hun nieuwe website: www.rootedutrecht.nl !

bekijk het inspiratieboekje

Verhalen van hoop. Blader mee en laat je inspireren. We deelden dit boekje uit aan de afgevaardigden tijdens de eerste synodeweek van november 2019.
verhalen van hoop

vanaf 2020 elke week!

viering bij Hart voor West
Een mooi bericht van Hart voor West uit Rotterdam:
'Sinds september 2018 houden we eens in de twee weken laagdrempelige vieringen op zondagavond, met 50-70 bezoekers. Ongeveer de helft van hen is niet gewend om een kerk te bezoeken. Zij vragen regelmatig waarom we dit niet elke week doen. Daarom hebben we besloten om vanaf 2020 wekelijks een viering te houden.'
Wij zijn dankbaar voor de zegen op het werk van de families Van Breugel en De Gooijer. Meer informatie over Hart voor West.

pionieren in Veenendaal-Oost

Veenendaal-Bethel ondertekent samenwerkingsovereenkomst
In de nagelnieuwe wijk Veenendaal-Oost zijn de afgelopen jaren zo’n 7.000 mensen komen wonen. Een kerkgebouw was alleen niet gepland in de wijk. Wel een zogenoemd Ontmoetingshuis. Vanuit dit Ontmoetingshuis werkt ‘Bloei in Oost’, de nieuwe pioniersplek, onder de wijkbewoners. Op 12 november tekende de zendende kerkenraad van Veenendaal-Bethel een samenwerkingsovereenkomst. Een feestelijke mijlpaal waarmee het pioniersteam toetreedt tot de leergemeenschap pionieren.
Meer lezen

landelijke kerkproeverij ook in 2020

noteer de datum: 11 oktober

álle aspecten van het leven

bezoek de werkconferentie
Zin in een kijkje in de keuken van missionaire initiatieven en kerken in Haarlem? Wij wijzen op de werkconferentie van Tear in Haarlem over de principes van integral mission: de overtuiging dat Gods missie betrekking heeft op alle aspecten van het leven. Wat leert de Bijbel en hoe kunnen we in de praktijk ermee verder? We zien je graag op donderdag 16 januari!

buitengewoon vriendelijk

Week van Gebed
Van 19 t/m 26 januari is de jaarlijkse Week van Gebed. Christenen in heel Nederland bidden samen voor eenheid van christenen, voor de wijk én de wereld. De week heeft een warm thema meegekregen: 'zij waren buitengewoon vriendelijk voor ons'.
Voorbereidingsmateriaal en informatie kun je downloaden. Meer lezen

wij wensen onze lezers:

Christus' licht
Het licht schijnt in de duisternis
en de duisternis heeft het
niet in haar macht gekregen
(Johannes 1:5)
CGK Dienstenbureau team evangelisatie | Ghandistraat 2 | 3902 KD Veenendaal
volg ons op:
twitter facebook linkedin website