CGK Zendingsnieuws: Postzegels brengen weer €10.000 op

uitgave van Dienstenbureau Zending | januari 2020
Deze nieuwsbrief is voor:

zending ontving in 2019 ...

Ontvangen legaten in 2019
2019 was een jaar dat we bij zending een aantal keer dankbaar een onverwachte bijdrage in de vorm van een legaat mochten ontvangen. In totaal ontvingen we een bedrag van ruim 265.000 euro.
Meer lezen

bezoek tijdens de synode krijgt het druk

bezoek tijdens de synode
Op de foto: ds. Olebogile Derek
Eind januari komen er vertegenwoordigers van buitenlandse kerken naar Nederland om de synode te bezoeken. Zending nodigde de vertegenwoordigers uit van kerken die voortkwamen uit het werk van deputaten. Zij komen niet alleen in Nunspeet in de Oenenburgkerk zitten, maar krijgen een druk programma voor de kiezen.
Meer lezen

postzegels brengen weer €10.000 op

postzegels brengen weer € 10.000 op
op de foto: Willie Ruizendaal (l) en Ria Zaal (r)
Elk jaar is het weer spannend: wat brengen die postzegels nog op. Maar ook in 2019 kon er door Ria van der Zaal weer een bedrag van 10.000 euro overgemaakt worden op de rekening van zending.
Meer lezen

auto's voor onderwijsproject in Mozambique

auto's voor onderwijsproject
In de afgelopen twee jaar was een bezoek aan de Bijbelschool InForTeM in Mozambique een spannende aangelegenheid. Gelukkig is het in het land rustig, wat betreft de politieke verhoudingen. Dat is wel anders geweest. Wat het spannend maakte was de vraag: hoe zal het met het vervoer gaan?
Meer lezen

MDW'ers in de schijnwerper: Albert en Jacomine Verhoef

Albert en Jacomine Verhoef
Elke zendingsnieuws geven we in deze rubriek aandacht aan een missionair diaconaal werker. Deze keer: Albert en Jacomine Verhoef.
Meer lezen

gebedspunten

  • Laten we danken voor financiële bijdragen, door het werk van Ria van der Zaal, maar ook in de vorm van ontvangen legaten, die uit liefde tot de Heere van de zending werden gegeven en waardoor het werk van zendingsdeputaten mogelijk wordt gemaakt.
  • Laten we bidden voor de generale synode die op 28 januari het werk van deputaten zending bespreekt.
  • Laten we bidden dat de ontmoeting met gasten uit het buitenland ook voor de kerken in Nederland tot zegen en inspiratie zal zijn.
  • Laten we bidden dat het werk van de Bijbelschool in Mozambique zegenrijk voort kan gaan en laten we danken voor de gulle vrijgevigheid die het mogelijk maakte dat er betrouwbare auto’s kunnen worden aangeschaft.
  • Laten we danken met de familie Albert en Jacomine Verhoef voor een mooie periode van verlof en laten we bidden dat zij kracht ontvangen om op een goede manier afscheid te nemen van hun collega’s, vrienden en bekenden in Tanzania, om vanaf mei het werk vanuit Nederland voort te zetten.
CGK Dienstenbureau Zending | Postbus 334 | 3900 AH Veenendaal
telefoon: 0318-582360, e-mail: zending@cgk.nl