Varen op de Prins Willem Alexander

27 april - 3 mei 2024
€950 p.p.

Een vaarvakantie met de PWA is een onvergetelijke belevenis.
Het recreatieschip De Prins Willem-Alexander is aangepast voor vakantiegangers met een lichamelijke beperking. Alle ruimtes zijn rolstoel toegankelijk. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten op het topdek en genieten van het uitzicht. De tweepersoons gastenverblijven zijn comfortabel ingericht en de sanitaire voorzieningen zijn voldoende.

We schepen in op zaterdag en varen van maandag tot en met vrijdag. Elke middag gaan we aan wal en bezoeken leuke stadjes. Vrijwilligers uit de plaatselijke kerken helpen ons dan zodat iedereen die dat wil mee kan de wal op.

Onze meevarende predikant verzorgt o.a. korte avondsluitingen. Op zondagmorgen is er een kerkdienst aan boord. ’s Middags proberen we een plaatselijke kerk te bezoeken, waarbij u het Heilig Avondmaal kunt meevieren.

Onze meevarende arts waakt over onze gezondheid. Onze vrijwilligers zorgen voor heerlijke maaltijden en houden daarbij natuurlijk rekening met uw dieet.

Inderdaad, een vaarvakantie met de PWA is een onvergetelijke belevenis waarbij u ook nog eens kunt genieten van mooie contacten met broeders en zusters. KOM AAN BOORD!
Lees meer in de folder
nieuwe Hyde park Doorn

Luxueus genieten in Doorn

26 oktober - 2 november 2024
€925 p.p.

Het Nieuw Hydepark in Doorn ligt midden in een bosrijke omgeving. Dit groepshotel is volledig aangepast voor gasten met een lichamelijke beperking. Iedere gast heeft een eigen kamer met sanitaire voorzieningen. Er is een grote huiskamer en een gezellige zithoek.

Onze vrijwilligers ondersteunen u waar nodig en gewenst in de persoonlijke zorg. De koks koken heerlijke maaltijden, ook voor wie een dieet heeft. Een arts is er deze week D.V. ook weer bij. Op zondag worden er twee kerkdiensten gehouden. Daarin gaat de predikant voor die deze week onze metgezel is. In de middagdienst vieren we het Heilig Avondmaal.

Luxueus genieten dus, niet voor niets willen zoveel van onze gasten na een vakantie direct inschrijven voor een volgende keer. GAAT U MEE?!
Lees meer in de folder

Reactie van een deelnemer:

“Zodra je de deur van Nieuw Hydepark opendoet,
komt de warme sfeer je tegemoet.
De liefde en eenheid onder elkaar,
dat ervaren we als fijn, nietwaar!
De liefde en zorg worden goed gewaardeerd,
dat zijn de stafleden nog niet verleerd.
Je kunt erop vertrouwen
dat ze de touwtjes goed in handen houwen!”

een stapel koffers naast een fauteuil

Contact

Nieuws