Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Post Type Selectors
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Post Type Selectors
dlm_download

dankbaar

Het jaar 2021 is afgesloten. Hier  kunt u zien wat er per project is binnen­ge­komen. Voor de projecten gaf u ruim € 540.000. Dat is iets om samen heel dankbaar voor te zijn.

Daarbij kreeg het ene project soms iets te weinig en het andere wat te veel. Zoals u weet helpt dan het ene project het andere. En als dat niet lukt, zijn daar nog wat extra middelen om zo toch alle projecten van de benodigde middelen te voorzien. Aan het einde van het jaar kunnen we blij melden dat elk project kon worden voorzien van wat we hadden afgesproken.

Het aantal projecten van diaconaat groeit, zoals u kunt zien in ons Projecten-magazine 2022. Mocht u die nog via de post willen ontvangen, mail dan naar diaconaat@cgk.nl. U kunt hem hier ook downloaden: Projec­ten­ma­gazine 2022 Diaconaat CGK.

Het zijn kostbare projecten waar diaconaat de verant­woor­de­lijkheid voor heeft. Maar die kunnen we alleen dragen door het samen met u als diaco­nieën uit te voeren.

Een aantal diaco­nieën heeft zich voor 2022 garant gesteld voor een project of voor de helft ervan. Dit zijn voor ons belang­rijke toezeg­gingen! Wilt u dat ook overwegen? U kunt er eventueel over overleggen met onze diaconaal consulent, ds. Erjan van der Linde; mail dan naar e.vanderlinde@cgk.nl.

Print Friendly, PDF & Email