In Burundi ondersteunen we het werk van Embrace, een opvangcentrum in de stad Bujumbura in Burundi. Hier vinden straatkinderen en kinderen met een beperking overdag een veilige plek. Embrace bouwt een nieuwe opvanglocatie, met betere mogelijkheden voor dagopvang en begeleiding. Wij gaven financiële steun voor de aankoop van de grond en de bouw van het centrum.

Aandacht voor elk kind

Het opvangcentrum Embrace is verbonden aan de lokale kerk Christian Life Ministries. Embrace betaalt voor vijfentwintig kinderen de schoolkosten en biedt medische zorg, een dagelijkse maaltijd, bijles, sport, spel en ontspanning. Gedreven door Gods liefde en met persoonlijke aandacht voor elk kind begeleidt het team hen naar zelfstandigheid. Dit onder de bezielende leiding van Marieke en Gentil.

Nieuw gebouw geopend

Op het terrein staat inmiddels het hoofdgebouw, met meerdere slaapruimtes voor kinderen die doordeweeks niet naar huis kunnen. Ook is er al een keuken gebouwd voor het bereiden van gezonde maaltijden.

Recent is dit gebouw feestelijk geopend. Met Gentil en Marieke zijn we God, onze Vader, erg dankbaar voor deze bereikte mijlpaal. Nu kunnen meer kinderen worden geholpen en verzorgd!

Deel dit artikel via

Ook interessant voor u