PowerPointpresentaties en preekschets hulpverleningszondag nu beschikbaar

Nog een paar dagen tot hulpverleningszondag. Elke gemeente heeft daarvoor al de nodige materialen ontvangen om (digitaal) uit te delen. Voor het kinderwerk  een vertelschets met verwerking beschikbaar gesteld. Verder heeft uw (gast)predikant een preekschets ontvangen.

Kerk naar buiten

Het thema voor deze hulpverleningszondag is ‘Kerk naar buiten’. We leven in een donkere tijd. Nieuwsberichten hebben veelal een trieste inhoud. Als reactie daarop kunnen we de rijen sluiten en ons als kerk naar binnen keren. Het is natuurlijk ook goed om zorg voor elkaar te hebben, maar de Bijbel geeft ons veel hulpverleningsvoorbeelden. Zoals Job! Dat zou je niet verwachten, maar Job inspireert ons in zijn boek om de handen uit de mouwen te steken. Op hulpverleningszondag 2024 staat daarom Job 31 centraal.

Diaconaal consulent Erjan van der Linde ziet er echt naar uit:

“We hebben hier als diaconaal team met elkaar aan gewerkt en we hopen en bidden dat het mag helpen om ons geloof handen en voeten te geven!”
Download de materialen

De PowerPointpresentatie, preekschets, video en andere materialen van de hulpverleningszondag staan inmiddels online! U kunt ze hier downloaden.

Deel dit artikel via

Ook interessant voor u