Elke maand verstuurt diaconaat een nieuwsbrief met actuele informatie en inspiratie.

Kansarme jongeren uit Oeganda en bevrijde kindslaven in Haïti werken hard aan hun toekomst. Er is behoefte aan opgeleide vaklieden als Joshua en Aida, ze hebben alleen nog maar goed gereedschap nodig om aan de slag te kunnen. Medelyne heeft haar diploma gehaald en kan gaan studeren!

In Nederland delen Annegreet en Thomas de warmte van hun gezin met mensen die wel wat aandacht kunnen gebruiken. En Selina (50) rent maar liefst 93 kilometer om geld in te zamelen voor bosbeheer in Peru.

En dan is er ook altijd nog wat nieuws te leren. TUA-studenten kregen gastcolleges van diaconaat, evangelisatie en zending. En eindelijk is er een goed Nederlandstalig basisboek missiologie, voor studenten én voor kerken. Zo willen we gemeenten meer bewust maken van de diaconale en missionaire roeping en mensen enthousiast maken voor werk op dit gebied.

Neem ook een abonnement

De nieuwsbrief CGK Diaconaat is voor iedereen die zich betrokken voelt bij diaconaal werk. Meld u hier aan als abonnee en ontvang de nieuwsbrief elke maand gratis in uw mailbox.

Deel dit artikel via

Ook interessant voor u