Op allerlei manieren worden onze projecten ondersteund. Selina nam het initiatief om dat op haar manier te doen. Hierbij haar verhaal.

Ik ben Selina van der Vliet uit Assen, 50 jaar oud. Sinds jaren loop ik hard. Ik wilde een keer voor een goed doel lopen, maar waar kies je dan voor? Ik wilde een binnen- en buitenlands doel waarbij er minimaal geld aan overhead achterblijft. Het doel van diaconaat CGK leek me hierbij aan te sluiten. Daarnaast wilde ik dat het een kleinschalig project was. Op de projectenpagina van diaconaat CGK kreeg ik bijna keuzestress, want hier stonden heel veel kleinschalige doelen. Eerst had ik Cambodja gekozen, maar op laatste heb ik dit nog aangepast, omdat dit project al voorzien was. Daarom werd het Peru, bosbehoud en bosbescherming.

Met dit doel en stichting hulphond in mijn achterhoofd ben ik op 13 mei twaalf uur lang de VAM-berg op- en afgerend en heb ik me per ronde of voor een vast bedrag laten sponsoren. Ik wilde € 2.000,-  ophalen, voor elke doel € 1.000,-.  Het eindbedrag lag iets onder de € 4.000,-,  omdat ik meer rondes heb gelopen dan verwacht, namelijk achtentwintig in plaats van zeventien. Dat is totaal 93 km en 2.700 hoogtemeters.

Ik vond het leuk om te doen en hoop zo een steentje te hebben bijgedragen aan een betere wereld.

Deel dit artikel via

Ook interessant voor u