Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's
dlm_download

Elijah en Willianne: 'bedankt!'

Dankzij de giften uit de kerken, kunnen deputaten diaconaat jaarlijks finan­ciële steun toezeggen aan de projecten die op de diaconale projec­ten­lijst staan. Regel­matig is er finan­ciële ruimte om eenmalig een extra project te steunen. Vorig jaar verblijdde de CGK het werk van Light to Shine, de missie van Willianne Olweny – den Hartog voor Christ’s Hope met een extra gift.

De mensen van Christ's Hope stuurden een bedank­brief: 'We danken u nogmaals hartelijk voor de donatie van € 6000,- , waardoor er een paar maanden geleden een auto voor dit werk aange­schaft kon worden. Samen met geld dat gespaard was door de thuis­front­com­missie is dit bedrag in april 2018, na het verlof van Elijah en Willianne Olweny-den Hartog, overge­boekt naar Kenia en uitge­geven aan de auto. Willlianne, Elijah en het team in Kenia zijn er heel blij mee!'

In het najaar van 2015 zijn Elijah en Willianne  door de CGK Sliedrecht, Bethelkerk uitge­zonden naar Kenia. Ze zetten zich daar o.a. in voor het werk van Christ’s Hope. Christ's Hope Nederland onder­steunde het afgelopen jaar 172 kinderen en hun families/verzorgers in Kenia en Tanzania. Deze kinderen leven door extreme armoede en de gevolgen van aids in zeer kwetsbare omstan­dig­heden. Door Christ’s Hope ontvangen zij onderwijs, medische zorg, sociaal emoti­onele begeleiding, voedsel en de boodschap van hoop.

Meer lezen over het werk van Williane en Elijah

 

Print Friendly, PDF & Email