Engelen brengen hemelse boodschap

Met het adventspakket ‘Een hemelse boodschap’ van Evangeliestek kunnen christelijke opvoeders met hun kinderen toeleven naar Kerst 2023. Tijdens de adventsweken verdiepen kind en ouder zich in de heilsboodschap die engelen aan de mensen brengen.

Bij christelijke gezinnen die het adventspakket aanschaffen, valt dagelijks een hemelse boodschap in de brievenbus. Op de zondagen en met Kerst is er speciale post waar gezinnen mee aan de slag kunnen. Weekkaarten, een barcodespel, kleurplaten en andere extra’s maken het pakket compleet.

De Bijbel gaat iedere dag open bij gebruikers van het adventspakket van Evangeliestek. De Heere spreekt immers door Zijn Woord. Heel persoonlijk richt Hij Zich daarin tot mensen. Soms direct, soms door middel van andere mensen en soms met hulp van engelen. Met het adventspakket leren kinderen vanuit de Bijbel wat engelen doen en hoe ze eruit zien.

“Het is verrassend hoeveel er vanuit de engelen naar ons toekomt,” stelt ds. D. Breure. De predikant uit Kockengen noemt het mooi en nuttig om met behulp van het adventspakket ‘Een hemelse boodschap’ vier weken stil te staan bij de hemelse boodschap die engelen brengen in de adventsperiode. “Engelen staan Gods Zoon ten dienst. Ze verkondigen Zijn komst en voeren Zijn bevelen uit. Lees aandachtig, bespreek en overdenk wat in deze adventskalender wordt aangereikt”, adviseert ds. D. Breure. “Zo valt er licht op het Kind in de kribbe, de Heere der engelen.”

Meer informatie over het pakket vindt u hier.

Deel dit artikel via

Ook interessant voor u