Het bestuur van de Stichting ter bevordering van het Evangelisatiewerk in Oost-Vlaanderen (België), uitgaande van de Christelijke Gereformeerde kerk te Barendrecht, Dordrecht-Centrum, Middelharnis, Sliedrecht Beth-El en Werkendam is op zoek naar een

Full-time evangelist

voor het werk in en rond evangelisch centrum Rehobôth en de uitbreiding van het evangelisatiewerk in Gent.

Wie weet zich hartelijk verbonden aan Gods Woord en de gereformeerde belijdenis en zich geroepen om het evangelie van Gods genade voor verloren zondaren bekend te maken in Gent – waar de stichting al 45 jaar werkzaam mag zijn – door:

• Het uitleggen en toepassen van Gods Woord in de erediensten;
• het evangeliseren met een marktkraam op het Wilsonplein, tijdens koffieochtenden in het inloophuis en op andere manieren in Gent;
• het uitbreiden van het evangelisatiewerk/pionierswerk op andere plaatsen binnen de stad Gent;
• het leiden van een Bijbelkring, het geven van catechisatie, het organiseren van een kinderclub en pastoraal werk binnen de wijk ‘Gent’?

Wij bieden

Het salaris is conform de Arbeidsvoorwaardenregeling van de Protestantse Kerk in Nederland en de schaal afhankelijk van ervaring.
Informatie en solliciteren
Voor vragen over deze taak kunt u contact opnemen met de voorzitter (ds. C.P. de Boer, tel. 0184-44 71 05, mail: cpdeboer@bethel-sliedrecht.nl of de secretaris (dhr. A. van den Bergh, tel. 0184-415421, mail: avandenbergh@bethelsliedrecht.nl Hier kunt u tevens een profielschets van de toekomstige evangelist aanvragen.

Van sollicitanten verwachten we dat ze belijdend lid zijn van de Christelijke Gereformeerde Kerken en een afgeronde Hbo-opleiding Theologie hebben.
Uw sollicitatiebrief met CV (voorzien van een kerkelijke en zakelijke referentie) kunt u t/m 13 mei via de mail sturen naar de secretaris van het bestuur (dhr. A. van den Bergh, mail: avandenbergh@bethel-sliedrecht.nl).

Deel dit artikel via

Ook interessant voor u