Het sociaal jaarverslag 2022/2023 van Deputaten evangelisatie is verschenen. Dit jaarverslag is niet alleen bedoeld om in dankbaarheid terug te kijken, maar ook om vooruit te kijken en geïnspireerd te raken om door te gaan met de verspreiding van het Evangelie.

“Vuur dat niet brandt is geen vuur. Kerk zonder missie is geen kerk,” schrijft ds. Rein den Hertog als voorzitter van het deputaatschap evangelisatie. “De pagina’s die volgen kunnen gelezen worden als een verslag van hoe we als Deputaten evangelisatie van de Christelijke Gereformeerde Kerken handen en voeten proberen te geven aan deze overtuiging.”

Missionair consulent Peter L.D. Visser nodigt ons dan ook allemaal uit om dit jaarverslag vooral te lezen als een aanmoediging om vol te houden. “Veel, heel veel werk in de kerk moet het hebben van trouwe inzet. Dat geldt ook voor missionair werk. Soms is er al iets zichtbaar van de opbrengst, de vrucht van dat werk.”

Hartelijk dank aan iedereen die betrokken is geweest bij Deputaten evangelisatie, op welke manier dan ook. We rekenen ook in de toekomst op jouw vurige gebed, je bezielde inzet en/of je liefdevolle financiële ondersteuning.

Deel dit artikel via

Ook interessant voor u