Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
dlm_download

familie Kamphuis loopt hard om terug te kunnen naar Tanzania …

Aan het begin van de Coronatijd kwam onder andere de familie Kamphuis terug naar Nederland. Inmiddels kunnen ze bijna weer terug. Bijna. Voordat ze teruggaan, is er nog een uitdaging: een sponsorloop volbrengen om nieuwe fondsen te verwerven. En u en jij kunnen helpen!

SIL/Wycliffe, de organi­satie waar André en Dorien voor uitge­zonden zijn, vond het in maart niet verant­woord dat de familie in Tanzania bleef. Niet zozeer omdat de dreiging van besmetting het grootste gevaar was, maar als Europeanen zou het voor hen in Tanzania gevaarlijk kunnen zijn in mogelijke sociale onrust. Daarom keerden ze in maart terug naar Nederland.

Maar er is nu een mogelijkheid om weer in Tanzania het werk te gaan begeleiden. André schrijft:

Het is een zegen geweest in deze verloftijd. We zijn nu voorzichtig plannen aan het maken voor terugkeer naar Tanzania. De risico’s om weer in Tanzania te wonen, zijn niet weg, maar ze lijken accep­tabel en SIL/Wycliffe staat vanaf november zendings­werkers weer toe om terug te gaan. Wij zouden graag rond 18 november weer terug willen, wetende dat alles op het laatste moment kan veran­deren.’ Er zijn inmiddels tickets aange­schaft voor 26 november.

Door de beide reizen (in maart en de komende reis in november) is het fonds van de familie wel aardig uitgeput. Daarom is André gaan trainen samen met zijn kinderen om een sponsorloop te kunnen doen. Alles om het werk in Tanzania op een goede manier voort te kunnen zetten. En het leuke is: er is nog plek voor andere lopers. Vanuit Ede, maar ook vanuit andere plaatsen in het land. Op de volgende twee sites is infor­matie te vinde n over de sponsorloop, die op 7 november wordt gehouden:

Infor­matie op de blog van de familie Kamphuis: https://www.bijbelvertaalwerk.nl/runwithamission/

Sponsorsite: https://supp.to/runwithamission#description

Print Friendly, PDF & Email