Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Post Type Selectors
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Post Type Selectors
dlm_download

filmpje ‘Bemoediging uit Sneek’ goed ontvangen

Diaconaal consulent Rudolf Setz ging onlangs het land in om een diaconaal verhaal in beeld te brengen. In het filmpje dat werd gemaakt, liet bloemen­groot­han­delaar Jan Brandsma uit Sneek zien wat zorg voor de kwetsbare kan betekenen. Samen met een gespreks­hand­leiding stuurden we het naar alle diaco­nieën om hen te bemoe­digen in deze crisistijd.

Er kwamen diverse reacties op het filmpje binnen: ‘Dit verhaal geeft mij moed om toch verder te gaan op mijn bescheiden plekje’ en ‘Wat een inspi­rerend verhaal’. Anderen wilden het verhaal graag delen: ‘Ik hoop dat deze film niet alleen door de diaconie wordt bekeken, dit moeten veel meer mensen zien!’

Het filmpje kan persoonlijk inspi­reren, als opening gebruikt worden op een diaconie- of kerken­raads­ver­ga­dering en is geschikt voor gesprek in kringen of catechese. We zijn benieuwd hoe dit verhaal in jullie gemeente wordt gebruikt. Laat het ons weten! Kom met suggesties of meld ons diaconale verhalen vanuit jullie eigen omgeving via diaconaat@cgk.nl.

N.B. Filmpje gemist? Kijk ‘m hieronder terug.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
CGK dienstenbureau 0318 582375 info@cgk.nl