Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's
dlm_download

God laat niet los

Ruim veertig jaar was ze ‘van God los’. Maar na een reeks heftige gebeur­te­nissen vond Roelie Vercijs (60) God. Of beter: God vond Roelie. Een uitno­diging van De Poster, een pioniers­ge­meente in Veenendaal, veran­derde haar leven.

'Toen ik bij De Poster kwam, dacht ik eerst: het zal allemaal wel. Nu ik op belij­de­nis­ca­te­chi­satie zit, leer ik God pas echt goed kennen. Daar ben ik blij mee. We zijn al ver in het boekje, maar belang­rijker is dat ik zelf zover ben om belij­denis te doen. Ik hoop dit jaar. Want ik ben er nu van overtuigd dat God niet het slechte met mij voor heeft. Er is een persoon­lijke God die mij kent en voor mij zorgt.'

Lees het volledige artikel in CGK-blad 'De Wekker' van 29 maart

Print Friendly, PDF & Email