Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
dlm_download

ICF Apeldoorn op televisie

Jezus helpt mij om te vergeven’, vertelt Znoed uit Irak. Haar vader was een oogge­tuige van de Armeense genocide. Samira zegt: ‘De ICF heeft mij zo geholpen’, als zij vertelt over de week dat ze - net bevallen van haar eerste dochter - zelf corona krijgt. En dat terwijl ze woont in een asiel­zoe­kers­centrum. De moeilijkste week van haar leven.

Prachtige portretten zijn het geworden van negen leden van ICF Apeldoorn. Verdeeld over drie afleve­ringen gaf de EO in het programma ‘Zie je zondag’ een mooi inkijkje in de multi­cul­turele gemeente van ICF Apeldoorn, een zendings­ge­meente van onze kerken. (ICF staat voor Inter­na­tional Christian Fellowship)

Bemoe­digend om te zien en te horen hoe Jezus relevant is in de levens van deze mensen. Hoe ze ervaren dat God er is en hun leven verandert.

Marco Vos, voorganger van de gemeente: ‘Ik ben dankbaar dat ik onderdeel ben van een prachtige gemeen­schap. De EO heeft hele mooie portretten gemaakt van ICF’ers. Deze mensen laten met hun verhalen zien wat is het is om God te kennen, om met Jezus te wandelen en deel uit te maken van onze kerk. Ze geven mij moed en energie om door te gaan, om er te zijn voor anderen.’ Hij voegt eraan toe: ‘Ik zou de kijkers willen bemoe­digen: God gaat door, ook in onze tijd!’

De afleve­ringen zijn opgenomen in november 2020, net voor de verzwaring van de maatregelen.

Bekijk alle verhalen en een impressie van de zondags­vie­ringen van de ICF in drie uitzen­dingen (klik op de afbeeldingen):

Print Friendly, PDF & Email