Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Post Type Selectors
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Post Type Selectors
dlm_download

kaartenactie voor zendingswerkers

Eind december ontvingen de abonnees van De Wekker drie ansicht­kaarten. De kaarten waren voorge­drukt met de adressen van de drie families die uitge­zonden zijn als zendings­werkers. Aan de oproep hen te verrassen is massaal gehoor gegeven:

bericht van familie Den Hertog

Wat een verrassing de laatste tijd nu de postbode ons meerdere keren hele pakketten met kaarten kwam brengen, het zijn er onderhand ruim 200! Wat een leuke en bemoe­di­gende wensen en wat fijn om te lezen hoeveel van u en jullie meebidden met het werk van de zending en voor de verschil­lende families die daarin werken en dus onder andere ook voor ons. Graag willen we u en jullie daarvoor hartelijk bedanken.

We lazen meerdere keren dat u meeleeft via Doorgeven. Dat is mooi dat u daardoor op de hoogte blijft van al het zendingswerk dat er namens onze kerken gebeurt. Tegelijk bleek hier en daar dat sommigen wellicht wel meer zouden willen weten. Mocht dat inderdaad zo zijn dan kunt u ons ook een e-mail sturen met het verzoek om toege­voegd te worden aan de digitale nieuws­brief. Schrijft u dan naar wilkedh@gmail.com.

Harte­lijke groeten, Wilke, Marlies, Lizette en Matthias den Hertog

 

bericht van familie Mol

Op de facebook-pagina van familie Mol stond het volgende bericht:

V E R R A S S I N G | Vanmorgen kwam de postbode een enorme stapel kaarten brengen. Wat een super leuke verrassing! Daar worden wij blij van…

   

bericht familie Visser

Hartelijk dank voor wie op het idee kwam om kaarten naar het zendingsveld te sturen. En voor al die mensen die de kaart ook verstuurd hebben! De eerste week van februari stroomden de kaarten binnen in Botswana en het loopt al tegen de 200 kaarten. De post komt hier vaak vertraagd, één of twee keer in de week komt er post, dus de laatste is nog niet binnen. Toch willen we niet langer wachten om jullie te bedanken. Zo bijzonder allemaal.

Kaarten van vrienden die we al jaren niet gesproken hebben. Kaarten vanuit het hele land, van het noorden tot het zuiden. Wat waren we verrast. Kaarten van onbekenden met zoveel lieve en bemoe­di­gende woorden. Prachtige wensen, Bijbel­teksten van oud en jong. Hier werden we stil van. Wat ons vooral trof was dat er zoveel mensen lieten weten dat ze in gebed aan het zendingswerk denken. Het gaat niet om ons, maar om het Licht waarvan getuigd wordt en dat dit doorge­geven wordt.

Er waren verschil­lende kaarten hetzelfde: als we erop uitge­keken zijn (maar dat zijn we nog lang niet), dan zullen we er een memory spel van maken voor verschil­lende kleuterscholen.

stuur ook een kaartje

Wilt u ook een kaartje sturen? Hier vindt u de adressen van de zendings­werkers. En hier vindt u de adressen van de missi­o­naire diaconale werkers (mdw'ers).

Print Friendly, PDF & Email
CGK dienstenbureau 0318 582375 info@cgk.nl