D.V. 10 mei 2024 - Apeldoorn

DV vrijdag 10 mei 2024 vindt de tweejaarlijkse landelijke CGK Kerkendag plaats te Apeldoorn. Een dag voor bezinning en ontmoeting, inhoudsvol en samenbindend, voor jong én oud.

In samenwerking met de TUA is een mooi programma samengesteld rondom het thema ‘Kerk & theologie’. Sprekers deze dag zijn prof. dr. M.J. Kater en dr. A. van den Os. Tijdens het middagprogramma is er gelegenheid deel te nemen aan een van de workshops – onder andere over de geschiedenis van TUA en CGK, het schrijven van een preek en het aanleren van een lied – of mee te gaan met een rondleiding door het universiteitsgebouw. Er is een kinderprogramma en opvang voor kinderen tot vier jaar.

Praktische informatie:

  • Aanvang 10:00 uur in de Barnabaskerk, Canadalaan 25 te Apeldoorn (inloop vanaf 9:30 uur)
  • Pauze 12:30 uur: maaltijd en markt
  • Sluiting 16:00 uur

Programma

Dit jaar een programma rondom het thema 'Kerk & theologie', in en om de TUA. Meer informatie volgt binnenkort.
Meer info volgt binnenkort
Kerkjeugd en onderwijs

Kinderprogramma

Voor de kinderen (4-12 jaar) wordt een speciaal kinderprogramma georganiseerd en voor de allerkleinsten is er oppas. Meer informatie volgt binnenkort.
Meer info volgt binnenkort

Hulp gezocht

Oproep: hulp gevraagd voor het kinderprogramma tijdens de Kerkendag! Vanaf 15 jaar en ouder. Denk er vast over na. Meer informatie volgt binnenkort.
meer info volgt binnenkort

Commissie Kerkendag

De organisatie van de Kerkendag is in handen van de Commissie Kerkendag. De taak van de commissie landelijke kerkendag is het tweejaarlijks organiseren van een landelijke kerkendag, waarvan een samenbindende werking uitgaat en waarop door de jaren heen alle deputaatschappen zich kunnen presenteren.

Ds. William Middelkoop

Harderwijk

voorzitter

Ds. Dennis van der Wal

Aalten

secretaris

Kees van der Elst

Tholen

Arie de Hoog

Nijkerk

Hanna Yoo

Amsterdam

Miriam Brunt

Putten

PR

Actueel